ЗМІНА ЕПОХИ

11 листопада 2017, 17:58
Власник сторінки
Духовний Учитель
3
114

Розумним на замітку

     21 грудня 2012 року відбулася зміна епохи і наступив початок зародження нової п’ятої раси. Але лякатися не потрібно, бо це ще не «кінець світу», а лише кінець старої буржуазно-капіталістичної цивілізації і перехід до нової з більш високим рівнем духовного розвитку. Цей період буде тривати наступні 2000 років.

     З астрологічної точки зору вплив планет, сузір`їв, галактик стане достатньо очевидним і досить активним. Тому важливо зберігати спокій та частіше вирушати на відпочинок у сільську місцевість, оскільки в містах буде сильна концентрація енергії страху.

     Попередні 2000 років ми жили в епоху Риб, що відкладало свій відбиток на розвиток та інтереси суспільства. Астрологічний символ цього знаку – дві риби, які пливуть у протилежні сторони. Під впливом цього знаку активно розвивалося все таємне, приховане, революційне – це епоха, де лише посвяченим надавалися вищі езотеричні знання. Усі події були приховані за нашаруванням таємничості, закамуфльованості і містицизму. При цьому спостерігалися всілякі гоніння на інакодумців.  Це період фанатичної боротьби між релігійними течіями, викликаної спорами через релігійні правила та приписи, запеклих кровопролитних воєн між країнами за розширення власних територій та поневолення більш слабких націй. Епоха Риб упродовж усієї своєї історії проявлялася в розвитку конфлікту між церквою і державою, між світською і духовною владою, між людиною і державою.

     З хорошої сторони епоха Риб сприяла розвитку мистецтва: живопису, музики і літератури та потужного науково-технічного сплеску, особливо наприкінці другого тисячоліття.

     Щодо епохи Водолія, то вона настала лише на тонкому, вібраційному плані і на зовнішніх подіях особливо не проявилася. В цю епоху старі методи навчання та виховання виявляться повністю непридатними для нинішніх дітей і тому вони будуть противитися їм, висловлювати відверті протести і навіть «бунтувати», бо старе покоління Риб нічому новому не може їх навчити, тому що вони є представниками п’ятої раси, яка кардинально відрізняється за своїм світосприйняттям, світоглядом, філософією, етикою і культурою від представників попередньої раси.

     Епоха Водолія – це епоха відкритих знань, обґрунтування усіх духовних одкровень науковим шляхом. Це ера, коли наука і релігія все тісніше й тісніше зближатимуться. Завдяки високорозвиненим технологіям важлива інформація перебуватиме на поверхні. Ні «верхи», ні «низи» не зможуть заховатися одне від одного у якомусь вакуумі. Новини та знання розповсюджуватимуться миттєво.

     Усі діти, які почали народжуватися перед початком та в період зазначеної епохи, несуть у собі кармічну задачу збудувати нове, справедливе суспільство та новий соціально-економічний уклад, в якому не буде місця ні експлуатації людини людиною, ні страхітливим і кривавим війнам. А для цього необхідно зруйнувати старий устрій, старі традиції та віджилі стереотипи мислення.

     Покоління, народжені в епоху Водолія, у своєму повсякденному житті будуть все більше і більше використовувати таку науку як Астрологія та застосовувати її з практичною метою. Промайне не так багато часу і до нових форм навчання в школах буде долучено езотерику, астрологію та астропсихологію.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости науки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.