Нарешті двохмільйонний борг буде повернуто!

24 жовтня 2017, 17:33
Власник сторінки
24
287
Нарешті двохмільйонний борг буде повернуто!

Сьогодні до нас нарешті вийшов власник приватного підприємства «Іллінецьке» - боржник 2 мільйонів гривень Олексій Гребенюк та в присутності заступника начальника батальйона спецпризначення «Вінниця»..

Сьогодні до нас нарешті вийшов власник приватного підприємства «Іллінецьке» - боржник 2 мільйонів гривень Олексій Гребенюк та в присутності заступника начальника батальйона спецпризначення «Вінниця» пообіцяв нам до п’ятниці 27 жовтня  повністю погасити борг перед Вінницьким національним аграрним університетом.

Вкотре студенти аграрного спільними зусиллями та бажанням довести верховенство права в країні домоглися відновлення справедливості. Нарешті десятирічний борг у розмірі 2 мільйонів 86 тисяч гривень буде повернуто!

Молодим людям, які керувалися щирим бажанням, вдалося зробити те, що не змогли ті, у кого були на це всі повноваження: правоохоронні органи, виконавча служба, прокуратура, служба безпеки та влада. Сьогодні вони осторонь спостерігали за нашою перемогою.

Всім, хто ці дні вболівав, допомагав нам, щиро дякуємо!                                 

Студенти ВНАУ 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости науки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.