Як заробляти мільйони на студентах? Рецепт від Гребенюка

21 жовтня 2017, 02:11
Власник сторінки
11
119
Як заробляти мільйони на студентах? Рецепт від Гребенюка

Сьогодні рішійною силою суспільства є студентство. Адже хто як не молодь має боротись за справедливість і законність, які так необхідні нам сьогодні. Саме тому 19.10.2017 студенти ВНАУ у складі 150

Сьогодні  рішійною силою суспільства є студентство.  Адже хто як не молодь має боротись за справедливість і законність, які так необхідні нам сьогодні. Саме тому 19.10.2017 студенти ВНАУ у складі 150 чоловік за власною ініціативою відправились у село Іллінецьке відстоювати своє законне право на життя в демократичній державі. Вже понад 10 років КСП «Іллінецьке» не повертає борг університету, а це понад 2 мільйони гривень! Кошти, які мали б піти на на оновлення матеріально-технічної бази університету, на покращення умов навчання, на міжнародні стажування студентів, на розвиток молодих науковців.

 Студенти втомились від обіцянок, якими годує Гребенюк Олексій Володимирович, директор КСП «Іллінецьке». На сьогоднішній час у володінні підприємства близько 3 тис га землі, підприємство оновлює техніку, купляє нові трактори, сівалки, комбайни, побудувало вагову майже за півмільйона гривень, в той час як борг  перед університетом не погашено. Ні численні рішення, ні ухвали суду не можуть вплинути на вирішення конфлікту в правовому полі.

Молодь вирішила діяти рішуче - перейшли від слів до дій. Агресія, ненормативна лексика та вигуки на адресу студенства - це єдине що чути від керівників підприємства.

В перший день блокували техніку з вимогою, щоб директор вийшов та пояснив студентам свою позицію. Але цього так і не відбулось. Олексій Володимирович втік через чорний вхід і поїхав «вирішувати» проблему. Пізніше, ввечері, охоронець КСП «Іллінецьке» в стані алкогольного сп’яніння вчинив наїзд на нашого студента, після чого втік з місця події.

20.10.17 до акції  приєдналось ще більше студентів разом з викладачами Вінницького національного аграрного університету.

Цього ж дня заблокували дорогу районного значення з тією самою вимогою, щоб вийшов Гребенюк і пояснив, як і коли підприємство збирається повернути кошти університету.  Директор вийшов разом зі своїм юристом , за його словами «з дев’яностих» (певно толк у махінаціях знає).

Вкотре Олексій Володимирович не захотів йти на діалог, розвернувшись до студентів спиною, побіг в "кантору", ховаючись за наближеними працівниками.

 Ми продовжимо стояти на своєму!  Адже бачити несправедливість і мовчати – це значить самому брати у ній участь.

Правда за нами і ми - переможемо!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости науки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.