Верховна Рада України зустріла студентів ВНАУ

26 травня 2017, 11:30
Власник сторінки
0
50
Верховна Рада України зустріла студентів ВНАУ

19 травня 2017 року студенти ВНАУ завітали до Верховної Ради України.Побачити, як виглядає будівля ВРУ, для будь-якого громадянина – не проблема, проте далеко не всім випало побувати усередині.

19 травня 2017 року студенти Вінницького національного аграрного університету завітали до Верховної Ради України. Побачити, як виглядає будівля Верховної Ради України, для будь-якого громадянина – не проблема, проте далеко не всім випало побувати усередині унікальної, вражаючої та величної будівлі.

Під час екскурсії Верховною Радою майбутні аграрії детальніше ознайомилися із єдиним законодавчим органом державної влади України та на власні очі побачили дивовижні особливості інтер’єру. Особливо вразила їх своїми розмірами і досконалістю неперевершена картина Олексія Кулакова «Державотворення», намальована на стіні другого поверху, на якій зображено визначну подію історії 24.08.1991р., коли 350 депутатів проголосували за незалежність нашої країни. До речі, сам синьо-жовтий прапор, який був внесений депутатами до сесійної зали Верховної Ради 24 серпня дев’яносто першого, урочисто зберігається під склом в музеї ВРУ як реліквія. Студенти мали можливість пройтись знаменитими кулуарами Верховної Ради, та найголовніше – побувати на балконі, звідки видно усі робочі місця нардепів та перших осіб країни.

Це була дуже цікава та водночас пізнавальна подорож, адже будинок Верховної Ради є не тільки важливим осередком політичного життя країни, але й величною архітектурною пам’яткою нашої столиці.
За цей незабутній день, за можливість торкнутися історичного Києва та побачити роботу народних обранців студенти безмежно вдячні президенту університету – Григорію Миколайовичу Калетніку та Народним депутатам України – Андрію Васильовичу Шиньковичу та Петру Васильовичу Юрчишину. Адже далеко не всім відчиняються двері будинку уряду, ще й у такому юному віці. Ми вітаємо нашу молодь і щиро бажаємо їй успіхів. Майбутнє України – у надійних руках!

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости науки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.