Хто вони: «корінні» жителі с. Агрономічне?

04 травня 2017, 15:00
Власник сторінки
8
115
Хто вони: «корінні» жителі с. Агрономічне?

Як гриби після дощу множаться з кожним днем «корінні» жителі с. Агрономічне. Причому у кожній новій статті на замовних сайтах їх список зростає у геометричній прогресії.

  • Як гриби після дощу множаться з кожним днем «корінні» жителі с. Агрономічне. Причому у кожній новій статті на замовних сайтах їх список зростає у геометричній прогресії.

    Жителька №1 – Вікторія Мазур, власниця елітного котеджу та двох земельних ділянок у с. Агрономічне та Літині, не проживає у селі.

    Нововиявлений житель Петро Канонік, власник квартир у м. Київ та Вінниця, постійно проживає у Києві. Враховуючи його любов посвітитися у медалях, вінницькі активісти час від часу наймають його для виступу на різноманітних акціях. До речі, сестра його теж не проживає у Агрономічному. Не дуже личить колишньому генералу ВПС займатись суцільною брехнею. Та й форму і медалі одягають у двох випадках: на війну, або на парад, але аж ніяк не до студентів.

    Житель № 3 – Яремчук Олександр Олександрович, житель м. Вінниця, представник «Національного корпусу», такий собі хлопець із доволі сумнівною репутацією. За свідченнями ЗМІ, фігурант кількох кримінальних справ, одна з яких стосувалася жорстокого побиття дівчини ногами.

    Житель № 4 - Голишевський Альберт, житель м. Вінниця, заробляє на відправці студентів на нелегальну  роботу до Польщі, на даний момент громадянин Польщі.

    Жителі № 5 і 6 – Кравцеви Олександр і Володимир – це ті бізнесмени, які на чорному джипі на замовлення сільського голови підвозять «АТОвців» для різноманітних провокацій, власники чималої кількості земельних ділянок у с. Агрономічне та фермерського господарства на Іллінеччині. За останніми даними саме Олександр Кравцев був заступником пана Красніцкого, коли той очолював «Агрономічне». Після них залишилася лише пустка. А ще сільські люди подейкують, що брати займаються скуповуванням земель сільськогосподарського призначення з подальшим переоформленням під забудову та продаж. Схоже пазл складається у цілу відпрацьовану схему.

    Кого далі запише сільський голова Олег Шулікін у корінні жителі села, кого виставить проти студентів? Слідуючи його логіці, наступними будуть вже люди з автоматами, серійні вбивці, наркомани? Воно й не дивно, адже згідно оголошень, розклеєних по всьому селу депутатами сільської ради, отримати земельну ділянку може будь-хто. Як на базарі – приходь плати «бабки» і товар твій! А чи не ці «корінні» жителі, найняті Шулікіним, уже почали «чистити» будиночки жителів с. Агрономічне (за даними поліції протягом останнього місяця почастішали випадки пограбування із проникненням у житло у с. Агрономічне)? Що ж буде далі?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости науки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.