Десять надзвичайних фактів про використання комп’ютерів та мобільних телефонів

02 березня 2015, 14:38
Власник сторінки
0
103
Десять надзвичайних фактів про використання комп’ютерів та  мобільних телефонів

Коли ми дивимось на хороше, погане і жахливе в Україні, цілісний образ її технічної картини досить хороший. Деякі недоліки можна знайти в сфері онлайн шахрайства, спаму і піратського програмного забез

1         На 100 людей в Україні приходиться 125 мобільних пристроїв. В 2013 році GfK Україна повідомила про те що, 89 % з цих людей 16 років і старше, використовують мобільні пристрої.

2         По даним Ookla Net Index, Україна знаходиться на 46 місці зі швидкістю інтернет завантажень, середня швидкість складає 24.1 Mbps (в порівняні з США, яка знаходиться  на 24 місці, зі швидкістю 32 Mbps); середня вартість інтернет підключення в місяць в Україні складає 10,94 у. о. , в той час коли в США середня вартість інтернет послуг за місяць складає 56.11 у.о.

3         Google знаходиться на першому місці в рейтингу пошукових систем,  забираючи 77 % всіх пошукових запитів, пошукова система Yandex  з великим відривом знаходиться на другому місці з 15 % пошукових запитів, на третьому місці Mail.ru з невеликою кількість пошукових запитів всього 4 %, всі інші пошукові системи разом, набирають близько 4 %

4         П’ять з найвідоміших ігор були розроблені в Україні, в тому числі Assassins Creed, Star Wars Galaxies, Warface, Metro 2033, Перша студія в Києві також співпрацювала в розробці таких ігор як: World of Tanks і World of Warplanes.

5         Більш ніж 90 % мобільних додатків в магазині Opera Mobile, можна завантажити безкоштовно. Виникає питання: - Як розробники цих додатків можуть отримати від цього прибуток? Відповідь дуже проста: - Через рекламу, яка знаходиться в їхніх додатках, і кількістю придбаних товарів з їхньою допомогою

6         В середньому ціна за преміум додаток на Google Play складає 3.06 у.о, але МТС Україна надає необмежений доступ до додатків, ціна яких складає більш ніж 2000 у.о, лише за 4 гривні в тиждень, за перший пробний тиждень, ви не платите нічого!

7         Соціальні мережі? Більш ніж 64 % українських мобільних та інтернет користувачів, зареєстровані в соціальній мережі Facebook!

8         По даним Spamhaus.org, Україна знаходиться на п’ятому місці, по кількості пересланого спаму – непотрібної і небажаної пошти. США в свою чергу, знаходиться на першому місці, на далекому другому місці розташовані Китай, Росія і Японія.

9          Коли йде мова, про шахрайство в області кредитних карток, так і в цьому випадку, Україна посідає п'яте місце, за Латвією (1 місце), Єгиптом, США і Мексикою.

10     Україна займає 4 місце в світовому рейтингу, за кількістю сертифікованих ІТ професіоналів. США знаходиться на першому місці, а далі слідують Індія і Росія. Це надзвичайно вражає!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости науки
ТЕГИ: жизнь,Интернет-связь,смартфоны
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.