Безкоштовні ігри.

03 березня 2015, 14:13
Власник сторінки
0
196
Безкоштовні ігри.

Більш ніж 90 % з додатків, які створюються у світі, доступні безкоштовно. Якщо ми звернемо увагу на попит і пропозицію, то, швидше за все, хороший привід для цього , пов'язаний з їхньою якістю

По даним статистики Localytics.com, третина доступних ігор та будь-яких інших додатків, не були відкриті більш ніж декілька разів після їх завантаження! А це означає, що Вам потрібно завантажити якнайменше 3 гри, перед тим, ніж Ви знайдете гру, яка Вас дійсно зацікавить.

Існує дуже багато ігор, які навіть не варті вашої уваги та марно витраченого часу. На ринку ігор є лише 7-8% преміум ігор, які є кращими ніж інші. За допомогою пропозиції від МТС для передплатного магазина додатків, Ви дістаєте необмежений доступ безкоштовного завантаження, будь-яких мобільних преміум ігор на цілий тиждень. Після першого безкоштовного тижня, Ви платите лише декілька гривень на тиждень, для вільного доступу до даної пропозиції. Всі додатки, які Ви завантажите, будуть в Вашій повній власності, і Ви зможете їх використовувати навіть в тому випадку, якщо забажаєте відмовитись від цієї передплатної пропозиції.

Вам подобаються ігри про війну? Якщо так, то просимо Вас звернути увагу на 10 ігор, які є доступні на МТС в даний момент:

Назва

Звичайна ціна

Ціна на МТС Україна

Black Star

4.99 у.о

Безкоштовно

Rambo Forever

4.95 у.о

Безкоштовно

Armored Forces

3.00 у.о

Безкоштовно

Battle Towers

2.00 у.о

Безкоштовно

Space Wars

1.99 у.о

Безкоштовно

Demon Killer

1.99 у.о

Безкоштовно

IQ Knights

1.00 у.о

Безкоштовно

Fight in the City

1.00 у.о

Безкоштовно

Land of Kings

1.00 у.о

Безкоштовно

Sigmore Mines

0.99 у.о

Безкоштовно

А це майже 23 у.о від звичайної вартості за руйнування танків, биття на шаблях, вбивання демонів, полювання на НЛО, а також повзання по в’язниці, які Ви, прямо зараз, зможете завантажити абсолютно безкоштовно. Більш того, в МТС каталозі, Ви знайдете більш ніж 1200 мобільних додатків та ігор, які Ви маєте можливість,  зберегти та використовувати на своєму мобільному пристрої, так довго, як тільки самі забажаєте, без яких-небудь обмежень.

1.       Black Star - 4.99 у.о

2.       Rambo Forever - 4.95 у.о

3.       Armored Forces - 3.00 у.о

4.       Battle Towers - 2.00 у.о

5.       Space Wars - 2.00 у.о

6.       Demon Killer - 1.99 у.о

7.       IQ Knights - 1.99 у.о

8.       Fight in the City - 1.00 у.о

9.       Land of Kings - 1.00 у.о

10.    Sigmore Mines - 0.99 у.о

OSS Article #3

Що може бути краще ніж безкоштовні мобільні ігри?

Як щодо…….отримування доходу від грання? Так, звичайно, це напевно не станеться в близькому майбутньому, але ми до цього ще повернемось. На даний момент на Google Play налічується понад 1.3 мільйона мобільних додатків, більш ніж 90 % з яких, доступні абсолютно безкоштовно.

З так надзвичайно великого вибору, які ігри виберете ви?  Напевно, тільки найкращі,  ті які доступні безкоштовно, ігри які легко завантажити, з найкращою графікою, яка може бути запропонована для Вашого мобільного пристрою, яка Вам подарує незабутні враження від гри. На сьогоднішній день в багатьох, а точніше сказати в більшості ігор, Ви можете побачити рекламу, яку користувачі цих ігор вважають за надзвичайно дратівливу. Преміум ігри  відмовилися від всілякої реклами в обмін за невелику оплату при їх завантажені.

Донедавна, існували тільки три головні види поширення додатків – безкоштовні, так звані «фріміум» (платні обновлення, умовні), а також преміум. Найновішим методом розповсюдження мобільних додатків є передплатна модель  «Все, що зможете з’їсти».

В 2014 році, другий найбільший мобільний сервер в Японії, почав пропонувати пропозицію місячної оплати в сумі 3.50 у.о для необмеженого доступу до більш ніж 100 мобільних додатків. Подібну пропозицію в США запропонувала фірма Sprint,  найбільша в своєму роді, яка пропонує дзвінки на далекій відстані, ввела свій власний “App Pass” за місячну оплату в сумі 4.99 у.о. Звичайно, вони недоступні для українців, але МТС Україна, також запропонувала схожий передплатний магазин мобільних додатків, який пропонує більш ніж 1200 мобільних преміум додатків, лише декілька гривень на тиждень. Дуже важко запропонувати, щось краще ніж, придбання преміум додатків абсолютно безкоштовно, або ж за так низькою ціною.

Найбільш затяті грачі, знаходять дедалі більше ігор, які пропонують спортивні інтернет змагання та виплати. В той момент, як в комп’ютерній грі - The International 2014: Dota 2 Championships, два українських гравці зайняли місце в топ десятці переможців , кожен з яких здобув майже 600 000 у. о . Трішки скромніші виграші, пропонує гра - TinyLoot, вона є однією з найулюбленіших серед гравців – це додаток, який  є доступним в деяких країнах Європи, і який Вам навіть заплатить за те, щоб Ви прийняли участь в грі. Напевно, ви не станете міліонером, але сам факт того, що компанії випробують модель «отримуй заплачено за гру» є надзвичайно цікавим.

Оскільки виробляється все більше і більше мобільних додатків, і так як мобільний комп'ютер займає все далі більше місця, динаміка попиту та пропозиції буде продовжувати рухатись. І хто знає, може одного дня, грання  може стати Вашою повно оплачуваною роботою! 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Lifestyle&Fashion
ТЕГИ: геймеры,безкоштовно,ігри
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.