Скільки можна змінювати свої погляди в залежності від того,що думає керівництво

28 лютого 2014, 10:41
Власник сторінки
Художній керівник Київського національного академічного театру оперети
0
284

Змінилася влада – змінилася орієнтація політики: тепер ті, хто були космополітами різко стають патріотами.

Мені, як українцю до мозку кісток, цікаво: чи можна стати українцем чи ним можна тільки народитися? Як можна, будучи українцем, розмовляти і думати іншою мовою? Як можна боятися чи соромитися відстоювати та популяризувати українське?

 

Скажу відверто, у 2010 році, коли мені радили почати ставити більше російськомовних вистав, я поставив у своєму театрі проукраїнський мюзикл «Welcome to Ukraine або Подорож у кохання». А пізніше у виставі «Циганський барон» використав кілька сцен про суд, провівши аналогію з нашими «найгуманнішими судами». Хто бачив - розуміє про що я.

 

Я щиро вдячний тим, хто робив все для того, щоб змінити ситуацію в країні і щоб українська культура вийшла із-за куліс. За цією групою людей підуть і багато інших, які завжди там, де переможці.

 

А тих, хто вирішив бути патріотами, прошу ними й залишатися, коли прийде нова влада, на чолі з яким-небудь Януковичем, не доведи Господи! 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.