Дeнь незалежності України!

24 серпня 2014, 10:45
Власник сторінки
Художній керівник Київського національного академічного театру оперети
0
76

Бажаю українському народу, всі нам – миру, злагоди, благополуччя, незламної віри у власні сили, великої удачі та Божого благословення.



Безумовно, роки незалежності стали випробовуванням для всіх нас - випробовуванням на зрілість, на мудрість, терпіння, силу духу, нарешті – на здоровий глузд. І не може бути сумніву в тому, що високоінтелектуальна, талановита, щира, і доброзичлива українська нація в змозі поліпшити життя у своїй власній державі і заслуговує на мирне, щасливе достойне майбутнє…

Незалежність – це не просто особлива форма буття. Незалежність – це гармонійне єднання волелюбного духу, що не приймає жодної форми приниження, з поняттям людської і національної гідності, любов’ю до істини і добра, служінням честі і совісті. Незалежність народжується з рівноваги прав та обов'язків, з розвитку почуття  відповідальності, усвідомлення власного «я» та прагнення до кращого через удосконалення, через ріст та духовне збагачення.

День незалежності є результатом тисячолітньої боротьби українського народу за право мати свою державу, свою правду і своє майбутнє. Історичний обов’язок кожного з нас – зберегти цю незалежність, примножити достоїнства нашої країни, показати світу і довести самим собі, що українці – це сильна, згуртована, волелюбна, самодостатня нація, гідна щасливого життя.

Бажаю українському народу, всі нам – миру, злагоди, благополуччя, незламної віри у власні сили, великої удачі та Божого благословення. Нехай Україна буде єдиною, вільною, заможною та процвітаючою, а її народ – здоровим, радісним та дружнім!


 




Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.