Зубожіння культури в душі чиновника призводить до «міщанського» збагачення

24 лютого 2014, 16:25
Власник сторінки
Художній керівник Київського національного академічного театру оперети
0
310

Зубожіння культури в душі чиновника призводить до того, що він збагачує свою «міщанську» культуру – тобто простір навколо себе.

На жаль, в нашій країні при цьому страждає ще й українська державність, яку чиновники фактично зливають в золотий унітаз.

 

Як чиновник на свою офіційну зарплату може дозволити собі мати такі маєтки та твори мистецтва? Ніяк! Тому, звичайно, я не вірю в те, що оригінали картин могли потрапити до рук можновладців нашої країни без того, щоб не «схудли» фонди деяких українських музеїв. Безумовно, не мало посприяв цьому й колишній міністр культури–скрипаль.

 

Можливо, музейників залякували не лише морально, але й погрожуючи зброєю, змушуючи міняти оригінали на копії, бо бачте, якомусь чиновнику захотілося мати в своїх апартаментах картину, написану, наприклад, самим О. Мурашком чи М. Приймаченко.

 

Тому зараз дуже важливо, щоб над чиновниками повис Домоклів меч. Я прочитав, що в Україні вже почалися арешти злочинців-представників влади. Маю надію, що серед них виявляться й ті, хто підробляв твори мистецтва і грабував фонди української  культурної спадщини.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.