З вірою у краще

23 серпня 2013, 13:00
Власник сторінки
Художній керівник Київського національного академічного театру оперети
0
330

Зі святом!

Хоча у нашій країні далеко не все прекрасно, у серпневі святкові дні все ж хочеться думати про хороше і сподіватися на краще. Саме позитивом, вірою у добро та благополуччя гарно долати  перешкоди, лікуватися, зцілюватися  та досягати перемог.

Так склалося і історично, і географічно, і ментально, що не живеться нашій країні спокійно. Проте, тільки у пошуках, діях і змінах народжується істина.

Хочеться вірити, що з кожним новим  роком Україна мудрішатиме, удосконалюватиметься, буде розвиватися у правильному руслі, обираючи шляхи до процвітання власним розумом. Від того, якою буде наша держава вже завтра і яка доля чекає на українців, залежить від кожного з нас. Тож, нехай Всевишній дарує всім нам здоров’я, сили, чистоту помислів та благородство  намірів!

З Днем Державного прапора та Днем Незалежності!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.