Розвиток цивілізації стримати не реально!

08 серпня 2013, 14:05
Власник сторінки
Художній керівник Київського національного академічного театру оперети
0
656

А як же книги?

На українському ринку з’явилися перші шкільні планшети. Зважаючи на те, що маю доньку, новинка зацікавила. Адже варто йти в ногу з часом, бути на хвилі. Для підростаючого покоління дуже важливо активно розвиватися, здобувати нові знання та ставати на ноги, маючи за плечима багаж знань та вмінь, бути пристосованим до оточення, цікавим, креативним та грамотним.

Шкільні планшети призначені для індивідуально використання як вдома, так і в школі. Звісно, це, з одного боку, класно – школярі зможуть замінити кілограми паперу на один легкий предмет, використовуючи електронні версії підручників. Дитина, яка з малечку орієнтується в комп'ютері, почуває себе більш впевнено, тому що для неї відкритий доступ в світ сучасних технологій.

 Проте... Може, це звучить по-старомодному, але запаху книги так не відчуєш. Сьогодні у суспільстві втрачається поняття «бібліотеки», «читальної зали»,  існування епістолярного жанру як такого. Зараз мало хто пише листи від руки, під час навчання і на роботі перевага залишається за комп’ютером.

Мабуть, і таких маргіналів як я меншає :-)

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.