Святковий заключний акорд 78-го сезону!

28 червня 2013, 13:46
Власник сторінки
Художній керівник Київського національного академічного театру оперети
0
258
Святковий заключний акорд 78-го сезону!

30 червня Національна оперета України закриває 78-й театральний сезон


30 червня о 19:00 на сцені Національної оперети України –  святковий Гала-концерт до закриття 78-го театрального сезону. У  шоу-програмі на глядачів чекають улюблені хіти та нові несподівані прем’єри. 

Гала-концерт – це святковий заключний акорд 78-го театрального сезону, який видався насиченим та цікавим.  Так, під завісу театрального сезону ми влаштували дві важливі події: Перший Міжнародний музичний фестиваль «О-ФЕСТ», що об’єднав на одній сцені найвідоміших  виконавців жанру оперети, опери та мюзиклу з 10-ти країн світу та прем’єра оригінального перекладу українською мовою бродвейського мюзиклу  американського композитора Коула Портера «Цілуй мене, Кет!».

Після 30-го червня трупа театру йде на «канікули». Однак, відпочинок буде не довгим – уже з серпня Національна оперета України буде з новими силами та ідеями готуватися до 79-го театрального сезону, в якому здивує та порадує багатим репертуаром, грандіозними музичними проектами, театральними прем’єрами, оригінальними концертами, та «О-ФЕСТом» 2014р. 

 



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.