Прем’єра мюзиклу «Цілуй мене, Кет!» - аншлаг вражень та думок

19 червня 2013, 16:23
Власник сторінки
Художній керівник Київського національного академічного театру оперети
0
479
Прем’єра мюзиклу «Цілуй мене, Кет!» - аншлаг вражень та думок

З прем'єрою!

Вітаю глядача Національної оперети України з прем’єрою!

Ми – працювали, старалися і поставили, а ви – дочекалися, подивилися і оцінили. Дякую Вам за це.

Створення першої в Україні оригінальної версії бродвейського мюзиклу відомого американського композитора Коула Портера «Цілуй мене, Кет!», саме того, що витримав більше 1000 постановок на Бродвеї,  легким назвати не можу. Адже ми намагалися максимально наблизитися до першоджерела, хотіли поставити не просто скорочену версію чи вільний переказ, а оригінал – це завжди важче.  Судячи з кількості глядачів, оплесків та схвальних відгуків, - нам таки це вдалося. Інше питання – чи кожен був готовий до того американського першоджерела з усією притаманною йому специфікою, акцентами та суперечливими моментами. Крім того, складна драматургія та сценографія вимагали ще й незвичного для публіки  технічного обслуговування.

Я вдячний всім, хто завітав до Національної оперети на перегляд мюзиклу, вдячний за відгуки, поради, конструктивні зауваження та сміливість висловити власні думки, міркування та побажання.

PS: Ми завжди раді бачити вас на наших подіях!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.