"О-Фесту" в Україні і світі - бути!

11 червня 2013, 20:41
Власник сторінки
Художній керівник Київського національного академічного театру оперети
0
234
 О-Фесту  в Україні і світі - бути!

8-го червня у м. Буча стартував, а 9-го у м. Київ продовжився перший Міжнародний музичний фестиваль "О-Фест" /Оперета-Мюзикл-Опера- Фест/

Безмежно щасливий, що фестиваль стартував!  Завдяки цій культурній мистецькій події ми знову сказати на увесь світ, що Україна –  гостинна країна, в якій виховують та примножують власні таланти і високе мистецтво, а також цінують та поважають творчість інших країн.

Символ фестивалю – перша його літера. Коло – це та складова, яка об’єднує всіх навколо одного – навколо бажання жити музикою. Фестиваль поєднав у собі три головні жанри – оперету, оперу та мюзикл у виконанні найвідоміших артистів з 10-ти країн світу. І це дружнє коло людей, об’єднаних однією ідеєю, яке з кожним роком, я певен, буде розширюватися та набувати нових граней, нових перспектив і відкриттів, буде тримати всіх нас разом, утворюючи міцний та прекрасний фундамент для розвитку музики, для популяризації у світі жанру оперети, опери та мюзиклу.

Коли бачих на обличчях людей усмішки, коли очі в глядача горять від запалу, а артист зі сцени віддає всі свої вміння, таланти та емоції публіці - розумієш, що зробив добру справу. 

Я вдячний всім, хто долучився до процесу створення та запуску "О-Фесту", всім хто словом і ділом допомогав у створенні прекрасної потужної музичної машини, що дозволила розслабитися та перетворити культурну подію на  просту демократичну тусовку людей, які прагнуть   спілкуватися, обмінюватися думками, переймати досвід, створювати нові проекти та гарно проводити час. Переконаний: фестиваль  матиме успіх не лише в Україні, а й далеко за її межами!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.