Національна оперета активно готується до прем’єри

19 травня 2013, 18:46
Власник сторінки
Художній керівник Київського національного академічного театру оперети
0
229
Національна оперета активно готується до прем’єри

Мюзикл «Цілуй мене, Кет!» - остання прем'єра 78-го театрального сезону


Додаткові потужні звукові підсилювачі, 30 нових надчутливих радіомікрофони австрійського та німецького виробництва, складні декорації-трансформери – спеціально до прем’єри в Україні оригінальної версії всесвітньовідомого бродвейського мюзиклу Коула Портера  «Цілуй мене, Кет!» ми використовуємо сучасні технічні можливості.

Велика кількість мікрофонів, працюючих одночасно, зумовлена необхідністю визвучити всіх учасників постановки. Мюзикл дуже складний і в сценічному, і в технічному плані. У ньому багато масових сцен, коли одночасно зводиться акторська гра, вокал, хореографія і оркестр. Тому дуже важливо аби все допоміжне обладнання було якісним та зручним у використанні. 

Однак не тільки драматургії та звуку у мюзиклі приділяється велика увага. Для «Цілуй мене, Кет!» декорації та костюми Національній опереті створює відома литовська художниця Вілма Галяцкайте-Дабкіене, яка працювала із кращими режисерами – Рімасом Тумінасом та Еймунтасом Някрошюсом.

Крім того, у виставі максимально задіяна просторова трансформація, складні декорації змінюються прямо на очах у глядачів, і останні стають безпосередніми свідками справжнього закулісного життя театру. Під час перегляду мюзиклу на глядача чекає інтрига, вир пристрастей та буря емоцій у поєднанні з чудовою музикою, запальним співом, складною хореографією, цікавими костюмами і незвичайними  декораціями у сучасному сценічному втіленні.

Нагадаю, прем’єра  епатажного мюзиклу «Цілуй мене, Кет!» відбудеться  13, 14, 15 та 20  червня

http://operetta.com.ua

 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.