Оперета – ефективна терапія, що зцілює душі!

30 квітня 2013, 09:19
Власник сторінки
Художній керівник Київського національного академічного театру оперети
0
266
Оперета – ефективна терапія, що зцілює душі!

До Дня перемоги на безкоштовний перегляд оперети "За двома зайцями" ми запросили поважних гостей

11 травня 2013 року у Київському національному академічному театрі оперети пануватиме особлива атмосфера. Адже за доброю традицією на безкоштовний перегляд найулюбленішої української оперети В. Ільїна та В. Лукашова  «За двома зайцями» до Дня перемоги  театр запросив поважних гостей – ветеранів Великої вітчизняної війни і праці м. Києва.

Історії цих людей різні, сповнені справжніми трагедіями, які спричинила війна, але для кожного завжди незабутніми і радісними моментами у житті були і залишаються зустрічі з прекрасним.

Колектив театру переконаний, що зустріч з оптимістичним мистецтвом оперети кожного разу стає незабутнім подарунком і святом у нелегкому житті кожного з них.  Адже мистецтво і музика зцілює душі, надихає і дає сили крокувати вперед, долаючи випробовування долі.

На переконання художнього керівника театру, заслуженого діяча мистецтв Богдана Струтинського, не тільки держава має дбати про тих, хто потребує вдячності і допомоги: «Мистецька еліта своїми вчинками має показувати приклад і дбати про розвиток благочинності в Україні. У сьогоднішній опереті «За двома зайцями» є запал, гумор, чудова музика та істина про те, що не все у нашому світі купується за гроші».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.