Міжнародний мистецький фестиваль «О-FEST»

26 квітня 2013, 17:57
Власник сторінки
Художній керівник Київського національного академічного театру оперети
0
325

Вперше в Україні 8 та 9 червня відбудеться подія світового значення - Міжнародний мистецький фестиваль «О-FEST» (Оперета-Опера-Мюзикл-Фест)

Музично-театральний проект, заснований Київським національним академічним театром оперети, гармонійно поєднає у собі класичний та «open-air» формат: оперета, опера, мюзикл, джаз, фольк, естрадна музика, сучасна поезія, саунд-інсталяції та ще багато чого.

У фестивалі беруть участь артисти-вокалісти з України, Росії, Австрії, Румунії, Литви, Польщі, Грузії, Хорватії, Азербайджану, Ірану та інших країн. Серед них зірки світового рівня - солістка Віденської опери Лєна Бєлкіна,  соліст Маріїнського театру, фіналіст Міжнародного конкурсу       «Бі-Бі-Сі» «Співак світу»  Андрій Бондаренко,  лауреат Першої премії конкурсу ім. Л. Паваротті  Олексій Саяпін, володарка Гран-прі Міжнародного конкурсу «Нова хвиля», українська джазова та оперна співачка Джамала та чимало інших.

         Серед почесних гостей – Надзвичайні та Повноважні  Посли з країн-учасниць фестивалю, відомі артисти, музиканти, провідні політичні, культурні та громадські діячі.

Мета фестивалю – популяризація та розвиток  мистецтва оперети та опери у музично-театральному житті різних країн, розширення шляхів інтернаціонального культурного співробітництва. Фестиваль покликаний розширювати гастрольну географію українських митців та  колективів, а також залучати до співпраці з вітчизняними митцями представників європейської та світової культурної еліти. 

Фестиваль триватиме 2 дні:

8 червня -  мистецькі акції відбуватимуться у літньому театрі та  мальовничому ландшафтному парку м. Буча, початок о 12:00;

 Гранд-концерт, початок о 19:00.

9 червня  - музична вітальня ім. І. Козловського (вул. Хрещатик, 50),

 початок о 15:00;

 Гала-концерт - Київський національний академічний театр оперети      

   (вул. Червоноармійська, 53/3), початок о 19:00

 

 

 

 

 

 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.