Всі квитки на перший день прем'єри мюзиклу "Цілуй мене, Кет!" продано!

17 квітня 2013, 20:18
Власник сторінки
Художній керівник Київського національного академічного театру оперети
0
304
Всі квитки на перший день прем єри мюзиклу  Цілуй мене, Кет!  продано!

13 червня прем’єра мюзиклу «Цілуй мене, Кет» - КВИТКИ ПРОДАНО!

У всіх касах Київського національного академічного театру оперети – ажіотаж. На перший день прем’єри в Україні оригінальної версії бродвейського мюзиклу Колла Портера  «Цілуй мене, Кет!» білети вже продано.  Це, майже, за 2 місяці до самої вистави! І не дарма, мюзикл надзвичайно цікавий, оригінальний та драматургічно насичений.

До речі, у грудні 2013 року виповниться рівно 65 років від дня прем’єри мюзиклу Кола Портера «Цілуй мене, Кет!». Але він і досі залишається однією з найпопулярніших вистав світового репертуару. Музика К. Портера – як вино, з часом стає тільки кращою і «смакує» в XXI столітті надзвичайно актуально і по-сучасному. Щороку цей мюзикл ставлять в десятках театрів в США і Канаді, Англії та Росії, Австралії та Японії.

В Україні оригінальна версія бродвейського мюзиклу  теж буде користуватися шаленим успіхом у публіки. Вона надзвичайно цікава, динамічна та ігрова. Мюзикл «Цілуй мене, Кет!» має стати особливо до душі молодому поколінню, адже насичений азартом, інтригою, бурхливою зміною подій та боротьбою двох сильних характерів, двох стихій, двох початків  – чоловіка та жінки.

Нагадаю, прем’єра романтичного, експресивного та, водночас, складного мюзиклу «Цілуй мене, Кет» відбудеться  13,14,15 червня 2013 року.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.