Ми завжди готові до діалогу!

11 квітня 2013, 19:13
Власник сторінки
Художній керівник Київського національного академічного театру оперети
0
271

Ми пропонуємо глядачам спільне обговорення романтичного мюзиклу «Welcome to Ukraine, або Подорож у кохання», який створено у творчій лабораторії театру.

12 квітня Київський національний академічний театр оперети запрошує своїх шанувальників до відкритої дискусії.
 Київський національний академічний театр оперети позиціонує себе як сучасний європейський музичний театр широкого профілю, а отже нам надзвичайно важлива думка кожного глядача. Нам цікаво, яким глядач уявляє театр 21 століття, що від нього очікує та які вбачає шляхи його розвитку.
Обговорення унікального романтичного мюзиклу «Welcome to Ukraine, або Подорож у кохання» молодим поколінням та провідними спеціалістами театру оперети: головним хормейстером театру та диригентом-постановником Ігорем Ярошенко, головним балетмейстером Вадимом Прокопенко, головним диригентом Дмитром Морозовим, виконавцями головних ролей Євгеном Прудником та Галиною Грегорчак, допоможе якнайкраще зрозуміти погляди глядачів різних вікових категорій та їх ставлення до сучасних форм прояву національних звичаїв та традицій. Після перегляду мюзиклу на «Welсomе брейк нон-стоп» молодь матиме змогу висловити свої думки, а також почути відповіді на всі запитання.
«Welcome to Ukraine, або Подорож у кохання» - унікальний національний проект-візитівка, який презентує сучасну Україну через душу її народу, що живе в музиці, пісні, танці, вікових традиціях. Самобутні подробиці побуту, ексклюзивне вбрання та натхненний спів, народжений прекрасним коханням, яке спалахнуло саме в Україні, роблять мюзикл напрочуд вишуканим та стильним.
Мюзикл сміливо поєднує українську народну, симфонічну та джазову музику з творами українських композиторів. Сучасна хореографія – модерн та контемпорарі - органічно співіснує зі стилістикою народного танцю. А яскраві обрядові феєрії – свято Купала, жнива, Коляда, різдвяні та великодні мотиви - сміливо вживаються з популярними естрадними композиціями.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.