Про гендерну нерівність

01 лютого 2013, 19:21
Власник сторінки
ВГО "Громадянська мережа ОПОРА"
0
652

Сьогодні намагалась висловитись, не як завжди. Більш лібереально. Тема висловлювань: порушення прав жінок. Зрозуміла: не можна ламати себе, бо не дійде.

Сьогодні намагалась висловитись, не як завжди. Більш лібереально. Тема висловлювань: порушення прав жінок. Зрозуміла: не можна ламати себе, бо не дійде.
Вбийте мене зараз всі, або ж критикуйте, але моя думка: проблема жінок - у самих жінках!
Бо саме ці жіночки через свою нереалізацію починають винити всіх інших! Якщо хочеш чогось, то тобі не має заважати твоя стать!
А от жіночки в парламенті, як приклад для наслідування іноді просто калічать саму сутність жінки в будь-якій сфері. Ці публікації і цитування імені себе, зовсім не доречні. Ці слабкості, що ми ж жіночки, що з нас взяти,  - це просто гидко. Ми такі самі люди і поки ми не зрозуміємо, і не захочемо сприймати цю проблему - нічого ми не зробимо!
Я не знаю, чого це мене заїло. Можливо через те, що я бачу цю проблему на рівні боротьби проти білого расизму в Африці, де помирають від голоду діти. Але хочу вас закликати в першу чергу боротися за нагальні проблеми, а не за утиски себе коханої, якій не дали шлях для реалізації. Вибачте, але якщо вас не беруть у велику політику. Проблема не в тому, що ви жінка - просто у вас нема бабла. І досить мріяти і думати, що цей світ прекрасний! Ми живемо у світі, де панують перегляди і перепублікації - популізм. Якщо ви вважаєте, що ви не політична особа (що я робила до цього дня і жорстко боролась за те, що я не посеред цього бидла), то я вас розчарую. Ми там всі - хто бореться за справедливість. І зараз проблема саме в порушені гендерної рівності замість продукування проектів і законопроектів, які можуть поліпшити стан в нашій країні.
Тому давайте знімемо ці рожеві окуляри і почнемо займатись справами, заміть того, щоб обговорювати, які ж ми бідні нещасні, бо ми жінки!
І останнє: майте самоповагу, людяність і совість. Не спекулюйте на цьому. Цій країні явно потрібні інші зміни, ніж "гендерна нерівність". Ми просто ще не дожили і не доросли до цього!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.