Похід до Межигір'я. (+фото)

30 грудня 2013, 12:46
Власник сторінки
Громадський діяч, приватний підприємець, студент КНТЕУ.
0
614

Репетиція наступу

Ми справді класно погуляли, друз'ї! 
Це був ще один день, який запам'ятаю на все життя. Більше двох тисяч автівок та сотні велосипедистів. Більше десяти тисяч людей зібралися під логовом звіра, щоб сказати Януковичу: "Вітя, тепер ми знаємо, де ти живеш!". 
Поки тривав імпровізований мітинг, кілька десятків активістів навіть спромоглися пробратися дворами до самісіньких воріт резиденції, обійшовши кордони "беркуту". 
Жаль тільки, що з нами не було деяких особливо активних "інтернет-воїнів", але то не така страшна біда. Впоралися і без них.

Варто наголосити, що вчорашній візит був лише попереджувальним і ми обов'язково повернемося, якщо наші вимоги не будуть виконані. Тільки от наступного разу під Межигір'я прийдуть вже сотні тисяч громадян і залишаться там надовго. 
Януковичу варто також очікувати нашої атаки з води і вже зараз готувати собі для захисту "водний беркут". Думаю, ми зможемо скинутися по кілька гривень і орендувати десяток великих катерів. 
До того ж - у багатьох з нас є човни. Буде йому і "Аквамайдан". 
Прийде час і ми оточимо кільцем недобитого яйцем!

Янукович думав, щоукраїнці зберуться, постоять, помітингують і розійдуться. Всі "політичні експерти" кричали, що Майдан розійдеться з наближенням новорічних свят. Деякі опозиційні депутати також недооцінювали простих людей.
Але ми зібрались, постояли і вже не розійшлись. І будемо стояти ще! До тих пір, поки не змінимо нашу країну. Поступово, мирним протестом, крок за кроком ми наближаємося до своєї мети. 







P.S. На одній з світлин зображено цікавий дорожній знак, біля якого нас і зустріли кордони "беркуту". 
До резиденції президента Януковича лишалося всього 300 метрів. А далі - тупик. 
За 300 метрів, живе тяжкий, тупий предмет, який три роки тому помилково став президентом України. Але ми це обов'язково виправимо! 
До перемоги нам залишилось всього 300 метрів...




Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.