До перемоги, дорогі мої!

19 грудня 2013, 20:53
Власник сторінки
Громадський діяч, приватний підприємець, студент КНТЕУ.
0
785

З ефіру на телеканалі "Zik"

Хочу сказати тим, хто зараз сумнівається в нашій перемозі. Особливо тим, хто думає, що через новорічні свята Євромайдан розійдеться, або ж поступово "затухне" і т.д.
- Ви дуже недооцінюєте людей, які там стоять. В перші дні, особливо після кривавого побиття студентів, мені теж здавалдося, що люди злякаються і вже більше не вийдуть на вулиці. Власне, на Банковій саме на це і розраховували. Але все змінилося, коли з самісінького ранку, одразу після розгону Майдану, до Михайлівської площі з усіх куточків Києва потягнулися струмочки з вільних та нескорених людей. Ці струмочки сьогодні перетворилися на великий океан, що поступово розмиває цю владу. 
Люди, вони все ж таки виходять і роблять по-своєму. 
Сподіваюся, вірю і знаю, що люди на Майдані достоять до того моменту, поки янукович не опинеться в тому місці, в якому вже давно має бути. 
Варто всім нам розуміти, а особливо лідерам опозиції, що за президента януковича ЖОДНИХ ВИБОРІВ В УКРАЇНІ НЕ БУДЕ!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.