Нічний патруль на вулицях Києва (+фото)

05 грудня 2013, 03:22
Власник сторінки
Громадський діяч, приватний підприємець, студент КНТЕУ.
0
1356

Сотні патріотів пройшлися центральними вулицями столиці

Майдан. Ранок. 
Щойно повернулися з "нічного патруля", обійшовши маршем урядовий квартал. Колона з п'ятисот молодих людей пройшла до Адміністрації Президента, Кабінету Міністрів, Верховної Ради. 
З колоною разом йшли: - народний депутат Андрій Парубій, громадські діячі - Зорян Шкіряк, Тетяна Чорновіл, Юрій Андреєв, Андрій Левус та інші.
Йшли мовчки, тільки біля автобусів "беркуту" зупинялись та вигукували "Слава Україні!".
Сонні та перелякані "беркутівці" поспіхом вистрибували зі своїх автобусів та ставали до оборони. Цікаво те, що ніхто навіть не думав на них нападати - ми мирна сила і наш протест має виключно мирний характер. Закликавши "беркутівців" не виконувати злочинних наказів рушили далі.
Не забули завітати і до "тітушок" в Маріїнський Парк. Їх закликали не займатися провокаціями, не брати гроші партії регіонів та переходити на нашу сторону. Ми не спимо - хай і вони не сплять.
Мета сьогоднішнього маршу - показати "беркуту" і "тітушкам", що ми їх вже не боїмося. Тепер їм час боятися.
Мета сьогоднішнього "нічного патруля" - продемонструвати, що на Майдані Незалежності є "мужики з яйцями", готові до радикальних дій, навіть вночі.
Мета сьогоднішньої акції - показати Януковичу, що одного разу, вдень чи вночі, сто тисяч українців прийдуть до нього в Межигір'я і змусять віддати вкрадене в них - мрії, надії, майбутнє...
А найцікавіше, що цей день ближче, ніж ми думаємо.

Боротьба триває. Готуємося до вихідних, адже тоді в Києві знову збереться кілька мільйонів людей, щоб поставити крапку  в боротьбі українського народу з Януковичем.
А поки будемо не давати  банді покою ні вдень, ні вночі - будем збиратися несподівано, без попередження в самих несподіавних для влади місцях. Наприклад, будем збиратись біля якогось районного суду, РУВС, райдержадміністрації, навіть, наприклад на Лівому березі. Зараз же усі силовики в центрі міста. Будем тролити їх біля усіх держустанов по всьому місту, по всій країні. 






Фото: Андрій Парубій
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.