РЕВОЛЮЦІЯ !!! (+фото та відео)

30 листопада 2013, 21:50
Власник сторінки
Громадський діяч, приватний підприємець, студент КНТЕУ.
0
720

Час кожному з нас відповідати висоті поставлених завдань

Жарти, пісні і танці завершились. Наступає час, коли кожен з нас має бути готовим відповідати висоті поставлених завдань.
Янукович віддав наказ розігнати мирний Майдан. Цим самим він оголосим війну власному народу. Пролилася невинна кров - кров наших дітей. У відповідь ми маємо зробити все, щоб весь урядовий квартал став одним великим Майданом. Ми це зможемо. 
З неділі на вулицях Києва будуть стояти вже мільйони - злочинний режим впаде за кілька днів. Жоден беркут вже не допоможе. Не вистачить автозаків і тюрем, щоб всіх пересаджати. Наша сила тільки в нашій єдності та кількості людей на вулицях столиці!

Ми вже зробили просто неймовірне! Залишилось тільки довести розпочату справу до її логічного завершення - повне знищення злочинного режиму Януковича! Жодних амністій рецидивістам!
Не буду писати більше зайвих літер, бо те єднання нації, яке я бачив на Михайлівській площі неможливо передати словами. Треба просто прийти і відчути це серцем. І вже неможливо зупинити ідею, час якої настав.
Отже. Місце зустрічі: м.Київ, парк Т.Г.Шевченка, 12:00.
                                                       
                                                            РЕВОЛЮЦІЯ !!!

                           
                           
                           
                           

 



                           
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.