Увага! Мобілізація!

29 листопада 2013, 08:53
Власник сторінки
Громадський діяч, приватний підприємець, студент КНТЕУ.
0
8242

#ЄвроМайдан.

Всі збираємось сьогодні на Майдані Незалежності, щоб почати нарешті змінювати країну і скидати нахрін Януковича. Досить вже соплі жувати! Не підписав - на йух! 
Починаючи з 15:00 - повна мобілізація. О 18:00-19:00 на Майдані вже будуть лідери опозиції і оголосять наш спільний план дій.
Цікаво, що саме на 15:00 влада збирає проплачену масовку для альтернативного мітингу на Європейській площі. Сцена вже змонтована, стоїть потужна озвучка, щоб спробувати заглушити ЄвроМайдан.  Окремо регіонали готують сотні спортсменів, щоб відправити їх на Майдан Незалежності для провокацій. 
Бандити. Вони зараз кидають всі сили, бо чудово розуміють, що це їх остання битва. Якщо вони нас сьогодні нагнуть - родина Януковичів залишиться при владі на довгі десятиліття і ніяких вже виборів 2015 не буде! 
Джерела в силових структурах повідомляють, що масово готують кримінальні справи на активістів. Якщо раптом у нас не стане духу і люди розійдуться з Майдану - за гратами опиняться десятки громадських лідерів.  
Сподіваюся, що у лідерів опозиції вистачить сили та розуму виправити помилки і негайно поставити на Майдані Незалежності ту сцену, яка була демонтована з Європейської. Негайно забезпечити ЄвроМайдан надійною охороною для запобігання провокацій. Негайно назвати імена і публічно вигнати зі сцени тих, хто реально заважає справі та очевидно отримав на Банковій гроші, щоб "злити" народний протест. Сподіваюся, що у лідерів опозиції вистачить сили та розуму не чекати до неділі, а вже ввечері оголосити план дій та негайно взяти в облогу урядовий квартал. Не штурмувати адміністративні будівлі, а саме взяти в облогу і не дати чиновникам змоги працювати. 
До-речі, за інформацією з надійних джерел, охороняти будівлі Адміністрації Президента та Кабінету Міністрів буде вже не міліція і не столичний "беркут", а приватна охоронна фірма. Янукович небезпідставно боїться, що співробітники силових структур у найвідповідальніший момент перейдуть на сторону народу. 
Сподіваюся, що на Майдані Незалежності буде не сто тисяч, а мінімум в два-три рази більше. В ідеалі - пів мільйона українців. Лише тоді зможемо діяти ефективно і контролювати урядовий квартал. Лише тоді буде можливість заблокувати Межигір'я та змусити Януковича піти геть. Наголошую - тільки мирний протест, тільки блокування, а не штурм. Штурм потрібен владі, щоб пролилася кров і можна було ввести надзвичайний стан, розігнавши при цьому Майдан та кинувши до вязниці тих, кто так заважає режиму. Такий сценарій був в Білорусії успішно реалізований і сьогодні там вже нема ніякої опозиції, а Лукашенко сміливо готує на трон свого синочка. 
А для того, щоб ЄвроМайдан завершився справжньою перемогою, треба комусь взяти на себе відповідальність і повести народ за собою, ставши попереду. Сьогодні обов'язково буде ця людина - людина, якій вже нічого втрачати. Якщо з лідерів опозиції цього ніхто не зробить, то це просто зробить хтось з народу. 
Люди так просто додому вже не поїдуть. Від сьогодні наша мета - повалення Януковича. Все. Крапка. Жодних компромісів. Жодних амністій рецидивістам!
Отже. Побачимось вже сьогодні. Зустрінемось на барикадах, які нам все одно доведеться будувати.
І нехай допоможе нам Господь.
                        

                       
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.