Киянам до Європи залишилось проїхати кілька зупинок у громадському транспорті

23 листопада 2013, 23:20
Власник сторінки
Громадський діяч, приватний підприємець, студент КНТЕУ.
0
374

#ЄвроМайдан. Наступна станція - "Європейська"

Вже було досить багато сказано і зроблено за ці дні, щоб 24 листопада на Майдані відбувся не просто черговий мітинг. Але я ще скажу пару слів, з Вашого дозволу.

24 листопада на Майдані відбудеться народне волевиявлення і кожен з нас проголосує ногами.
Якщо Ти прийдеш - Твій голос зарахується за цивілізовану, демократичну, європейську Україну.
Якщо залишишся вдома - автоматично проголосуєш за Януковича і надасиш йому можливість остаточно продати Твою країну російському президенту.
Кожен з нас завтра віддасть свій голос, кожен проголосує ногами, незалежно від того, прийде чи обмежиться тільки "лайками" у соціальних мережах. "Лайками" країну не врятуєш.

Українська нація доклала надважких зусилль, щоб нарешті бути у Європі.
Залишилось зовсім небагато - просто вийти на центральний майдан свого міста і стати на захист свого європейського вибору. Ми з Вами набагато ближче до Європи, ніж думаємо. Нам залишилося тільки відкрити двері, які перед всією країною зачинив особисто Янукович. Киянам до Європи залишилось проїхати всього кілька зупинок у громадському транспорті.


Отже, зустрінемося вже сьогодні, 24 листопада, о 12:00.
Збір – біля пам'ятника Кобзареві в парку Шевченка, а вже звідти всі разом рушимо до Европейської площі, де о 13:00 розпочнеться не просто мітинг - розпочнеться звільнення України від "совка".

Україна - не "совок". Україна - це Європа!!!
До зустрічі, дорогі мої!

#ЄвроМайдан





Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.