Майдан. Вечір 22 листопада. (+фото та відео)

22 листопада 2013, 20:43
Власник сторінки
Громадський діяч, приватний підприємець, студент КНТЕУ.
0
1452
Майдан. Вечір 22 листопада. (+фото та відео)

Пробудження України триває. Попереду нас ще чекає важка боротьба з режимом.

Ну що ж. Ніч протримались та день відстояли. Тепер можна і на кілька годин заїхати додому - змінити речі та трохи відпочити. 
Чи було важко? Не можу сказати, що так. 
Можливо, трохи погода підвела, а так було просто суперово. 
Надзвичайно тепла і дружня атмосфера. Такого драйву, такої позитивної енергетики, особливо сьогодні під вечір, давно вже я не відчував. Наскрізь промокший одяг та знищене взуття не мають абсолютно ніякого значення, в поррівнянні з тим, що ці дні запам'ятаються на все життя. І колись, років так через 50-60, перебуваючи на пенсії і повернувшись з чергової навколосвітньої подорожі, можна буде розказати своїм онукам про те, як ти боровся за одну з найзаможніших країни у світі. 

Зараз на Майдані набагато більше людей, ніж було вчора вночі. 
І з кожним днем кількість ця буде тільки зростати - на Київ вже виїхали автоколони з областних центрів, люди добираються автобусами та потягами, особистим автотранспортом. Студенти також активно долучаються і організовують акції у своїх містах, готуючи своїх представників до столиці.

Вже в цю неділю, з самісінького ранку, в Києві зберуться ті, що не скорились злочинному режиму. Зберуться ті, кого неможливо поставити в позу і їх буде набагато більше, ніж очікує влада. Їх буде набагато більше, ніж очікує опозиція. Люди вже довели, що можуть виходити і перемагати навіть тоді, коли від них цього ніхто не чекає.
Всі ми думали, що 24 листопада відбудеться просто мітинг і на цьому все завершиться. Але сталося зовсім не так. Вже зараз очевидно, що 24 листопада буде не кінцем протестних акцій українців, а лише їх початком. Люди не стали чекати офіційного початку, оголошеного партійними лідерами, люди не стали чекати якогось конкретного числа і дня, щоб заявити про свою громадянську позицію. Далі чекати було більше нестерпно, ось тому і вийшли раніше. І не прогадали.

На Банковій думали, що ми зберемося, помітингуємо і розійдемось. А ми зібралися, помітингували і НЕ РОЗІЙШЛИСЯ! Знайшли в собі сили залишитися на Майдані і стояти далі, до остаточної перемоги!

Ще одна гарна новина. Наприкінці цього чудового дня, всі три опозиційні фракції - 150 депутатів на чолі з лідерами спустилися в метро агітувати і роздавати запрошення на мітинг 24 листопада.
сталося те, про що ми давно говорили. Нарешті наші опозиціонери зрозуміли, що без живого спілкування з пересічними українцями діла не буде. Тільки у повному взаєморозумінні, в єдності духу та координації дій і є та сама запорука нашої спільної перемоги над режимом Януковича.
Від сьогоднішнього дня більше немає окремо "Батьківщини", "УДАРу", "Свободи" , немає більше окремо парламентської та неперламентської опозиції, немає окремо політиків, громадських діячів та звичайних людей. 
Тепер ми називаємося - НАРОД УКРАЇНИ, який прагне змін і європейського майбутнього для себе!

Отже, повна мобілізація на 24 листопада. 
Зустрічаємося о 12.00 біля пам'ятника Тараса Шевченка! 
Приводіть кожен мінімум по 10 друзів. Тільки від кількості людей на Майдані буде залежити, чи стане Україна частиною Європи. 100 тисяч українців - ми в ЄС, а режим Янукович розсипається, як картковий будиночок.

Що ж, побачимося вже завтра зранку. 
Місце зустрічі змінити не можна!
Всім, хто на Майдані - ТРИМАЙТЕСЯ! В разі чого - негайно телефонуйте(0979711642, 0939044007), оперативно підтягнемо сили.


Всім добраніч. Попереду нас всіх чекає ще не один день важкої боротьби, але початок вже є! 
Слава Україні!








За попереднім підрахунком більше 4000  громадян зібралось на Майдані ввечері 22 листопада.

Минулого вечора було максимум 1500  чолоків, з них близько 500 чоловік чергувало на площі всю ніч, переважна більшість з нічних вартівників - київські студенти.

Фото від 21 листопада. Студенти на варті Майдану.




Фото: ЦензорНет 



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.