Гія,ми памятаємо!

16 вересня 2011, 22:32
Власник сторінки
Громадський діяч, приватний підприємець, студент КНТЕУ.
0
544

Ти назавжди у наших серцях.



11 років тому ця система вбила символ свободи слова і демократії.
Вони відрізали голову Георгія Гонгадзе і думали безкарно продовжувати будувати свою тоталітарну державу. 
Але тоді ця подія народила акцію "Україна без Кучми",об"єднала опозиційний рух  і стала початком їх кінця.
Георгій став прикладом для наслідування. Показав своїм життям, власним життям свою любов до Батьківщини.

 


Пройшло всього чотири роки.Народ України піднявся з колін і отримав перемогу над купкою покидьків при владі. Більше терпіти не можна було. Відбувся вибух,країна очистилася і на якусь мить  зітхнула з полегшенням...  

Та це тривало не довго. Нас зрадили політики,кинули,обвели навколо пальця,і врешті решт знову забрали у нації право бути вільними,вільно жити і чесно працювати на своїй землі.

Але найбільшою помилкою системи було те,що кожен громадянин вже відчув  ковток тієї свободи,свободи,яка важливіша за кусок м"яса. Свободи,без якої людина вже не може жити.

 


Сьогодні історія повторюється.  Вони повернулися до влади і знову намагаються творити свою волю,знову будуть в Україні концтабір,знищують свободу слова.  Їх "беркут" калічить і кидає за грати мирних громадян,котрі виходять на вулицю протестувати проти їх "беспределу". На центральній вулиці столиці б"ють беззахисних жінок,дітей,журналістів... А в одному найголовнішому кабінеті країни вирішують, кого посадити, кому дати бізнес, кого зробити депутатом, а кому – відрізати голову.

Та смак свободи і відчуття власної гідності у нас вже не забрати.

Можна розігнати сльозогінним газом мирну ходу на двадцяту річницю незалежності і не дати можливості людям відсвяткувати головне державне свято, можна нагнати два-три десятки автобусів з "беркутом" і розігнати будь-який мітинг в центі Києва ,використати цей самий "беркут" і вкрасти серед білого дня футболки з неприємним для президента написом,- але СВОБОДУ вже не вкрасти і не спинити.  

 

І не заглушити СВОБОДУ ніякими "майдансами" і не "заспокоїти" незгодних і нескоренних  в кпз. 

Бо СВОБОДА-це не просто поняття,назва організації чи політичний термін.

СВОБОДА- це внутрішній стан людини. Вільної людини у вільній країні!


Вони вкотре оголосили війну народу України. 

Але вони її програють!


А злочинці,замовники вбивства Георгія,все одно понесуть свое покарання. І. дарма,що зараз вони ще на волі,а дехто ще і при владі

Від народного гніву,як і від Божого суду ще нікому і ніколи не вдавалось втекти чи сховатися.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.