Лист до януковича на ФБ.

18 вересня 2011, 19:26
Власник сторінки
Громадський діяч, приватний підприємець, студент КНТЕУ.
0
1014

Сьогодні на Фейсбуці з"явилася сторінка головного пі.....аса країни. З такої нагоди вирішив написати йому на сторінку. Можливо трапиться диво і він це прочитає. :))) Та 100% це прочитають ті,хто і веде цю саму сторінку. Нехай подумають,кому служать


Я,Юрій Андреєв,Громадянин України,Патріот,Вільна людина вільної країни,звертаюся до людини,яка узурпувала владу в моїй країні і називає себе президентом. 

Я звертаюся до вас,Янукович В.Ф.,я ВИМАГАЮ від вас добровільного складення повноваженнь глави Держави. 

За систиматичні порушення Конституції особисто вами і вашою командою. 

За здачу національних інтересів перед сусідньою Державою. 

За узурпацію влади в країні. 

За знищенну систему правосуддя. 

За ліквідацію в країні підприємницької діяльності і середнього класу,як такого. 

За злочинні дії ваших людей на місцях,за свавілля міліції,за скаліченнні долі людей,за смерті в райвідділках неповнолітніх дітей,за синці від дубинок "беркуту" демонстрантів на акціях громадянського протесту проти вашої безглуздої політики... За придушення в країні свободи слова,демакратії,свободи громадян на мирні зібрання. 

За цензуру ЗМІ.

За політичних в"язнів.


Це неповний список ВАШИХ ЗЛОЧИНІВ. 

А за будь-який злочин рано чи пізно доведеться нести відповідальність перед законом... Пам"ятайте про це.

А ще ви відповісте зе те,що разом із іншими брехливими політиками, вкрали у мене найждорожче і найцінніше в житті:- МОЮ МРІЮ. Мрію жити в Європейській цивілізованій країні,вільно жити,не боятися вийти на вулицю і вдягнути футболку з написом,який чомусь не дуже подобається керівнику країни....Цю мрію ви в мене вкрали,пане президенте. І за цю крадіжку,як і за "Межигір"я" теж доведеться відповісти. 

Тому краще збирати вам речі і валити з цієї країни. 

Поки ще є час.


А ще пропоную не відмовити собі у задоволенні  ПОСКАРЖИТИСЯ НА ЯНУКОВИЧА,на його сторінку у ФБ....Пропоную дружно тиснути клавішу , там де причина вказати що ця особа являється кримінальним злочинцем і зрадником свого народу! http://www.facebook.com/pages/%D0%92%D1%96%D0%BA%D1%82%D0%BE%D1%80-%D0%AF%D0%BD%D1%83%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%87/354137303259

Дякую за увагу!
Спасибо жителям Донбаса!


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.