Брехня Кіпіані!

30 вересня 2011, 18:03
Власник сторінки
Волонтер, громадський діяч
0
1106

Брехня чи грубий непрофесіоналізм?

Переглядав у ФБ стрічку новин. Тут дивлюсь, блог Вахтанга Кіпіані на Корреспонденті.

Звісно ж кожен має право на свою думку, в принципі прочитавши практично до завершення статті, такий висновок у мене і склався. Якби не одне але, яке міняє весь контекст статті і виявляє, що стаття від початку пропитана відчайдушною неприязню до "Свободи", нерозумінням ситуації, яка склалась впродовж останніх десяти років в Умані, і стурбованість місцевих мешканців, які фактично в ці дні перебувають в надзвичайному стані - тобто не можуть після 11.00 виходити на вулиці тощо.

Ось це АЛЕ: "Не поленился, нашел результаты последних выборов в гор- и райсовет. Никаких правых в местном политикуме не оказалось, стало быть, протестующие представляют самих себя, а не волю народа."

Тобто журналіст, який позиціонує себе професіоналом, та ще й редактор топового історичного сайту, "не поленился", не зайшов на офіційну сторінку Уманської міської ради, де б він легко знайшов депутата від ВО "Свобода" Богдана Чорномаза, багаторічного політв'язня совєцьких концтаборів, з яким і проводилась зустріч в той день, коли мєнти побили і забрали до відділку більше 60 українців!!! То це навмисна брехня, чи справжній професійний рівень журналіста??

Це дістає, бо ледь не кожен день якийсь наїзд на "Свободу" з боку Кіпіані, причому безпідставність тих закидів видна неозброєним оком.

Далі буде...

P.S. Стаття про справжні проблеми і негаразди уманчан.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.