НБУ 10 місяців покривав російську букмекерську контору в Україні?

13 січня 2023, 20:19
Власник сторінки
Волонтер, громадський діяч
0
207

НБУ 10 місяців покривав російську букмекерську контору в Україні?

Це якийсь пекельний треш! Російська букмекерська компанія 1xBet, яка, увага, публічно фінансово підтримує російську армію, що? Правильно, товариство! Вона 10 місяців повномасштабної війни ЛЕГАЛЬНО працює в Україні. Обілєчує на мільярди українських лохів, збирає ці мільярди на рахунки в українські банки, а потім відправляє їх на підтримку «русских героев спецоперации». 

І кришує весь схематоз хто? Виявляється, за повідомленнями ЗМІ (https://t.me/insiderUKR/48452), це не якийсь ванька, чи депутат від ОПЗЖ, а це, ймовірно, Національний банк України. В Нацбанку є відповідний департамент банківського нагляду НБУ, який очолює Наталія Дегтярьова. Яка 10 кривавих місяців чомусь «не помічає» ігорно-військових окупантів під носом. Лише наприкінці року!!! документи потрапляють до РНБО і 12 січня Зеленський підписує указ про санкції проти RoyalPay, яка є юридичною особою 1xBet. 
«Російське ДРГ у стінах НБУ? За наявною інформацією, відсоток від роботи російських банків aka Сенс Банк (АЛЬФА БАНК) в Україні йшов на підтримку російської армії, і понад 3 млрд грн, що належать 1xBet, досі перебувають у двох українських банках КРИСТАЛ БАНК та АККОРД БАНКУ. Як повідомляється, функціонування схеми "Російська фінансова організація-український банк-офшор-російська армія" стало можливим завдяки протекції голови департаменту банківського нагляду НБУ Наталії Дегтярьової. «Не помічала» роботу російського фінансового сектора з моменту початку повномасштабної війни», - написав сьогодні тг-канал Інсайдер.
Агов, ГУР МО, СБУ та ДБР!
НБУ – це орган, що забезпечує фінансову безпеку держави. А є прямі ознаки, що у цьому органі працює агентура ворога. До мене не доходить, чому пані Дегтярьова, яка чудово знала по-перше, хто стоїть за RoyalPay, а по-друге, що цей «хто» відкрито фінансує російську армію, не припинила діяльність спонсорів вбивць українців? У мене тільки одна теорія – агент був завербований, завербований давно і так само давно і системно отримував оплату свої зрадницьких послуг?
Гадаю, що для правоохоронців не буде Біномом Ньютона, знайти та задокументувати рахунки, на які регулярно приходили 30 російських срібняків. А також встановити загальний обсяг цих потоків. 
А він вражаючий, бо лише зараз, за даними джерела в НБУ, на рахунках RoyalPay в Україні в Кристал Банк та Акорд Банк заблоковано понад 3,2 млрд. грн. І це лише крапля у морі. Кошти, які не встигли вивести фінансисти "російських героїв".
Чи може всі ці мільярди правоохоронцями давно пораховані і задокументовані, але з якихось причин досі не формалізовані у кримінальне провадження, підозри зрадникам і затримання? Якщо так, то ці «причини» також мають своє обрахування і також є злочином. 
Прошу вважати цей пост офіційним запитом до щодо обсягів транзакцій RoyalPay в українській фінансовій системі, банків-партнерів та ймовірного «даху» в особі Дегтярьової в НБУ.  

Служба безпеки України, Головне управління розвідки Міністерства оборони України, Національна поліція України, Бюро економічної безпеки, Державне бюро розслідувань
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.