14 жовтня свято Покрови і марш УПА!

08 жовтня 2011, 08:27
Власник сторінки
Волонтер, громадський діяч
0
1231

16.00 пам'ятник Тарасу Шевченку в Києві!

Найбільшим святом для українських націоналістів безперечно є свято Покрови Пресвятої Богородиці. Це свято було традиційним ще за козацьких часів, саме 14 жовтня стало днем створення Української Повстанської Армії!

Вже за тиждень десятки тисяч українських націоналістів вийдуть на головні вулиці столиці України на марш слави УПА під гаслом "За соціальне та національне визволення". Цього року окрім вимог повернути звання Героїв України Степанові Бандері та Романові Шухевичу, визнати боротьбу ОУН-УПА національно-визвольною боротьбою Української нації та проголосити 14 жовтня – День створення УПА – державним святом, будуть підніматись сучасні соціально-політичні питання.

Тож запрошуємо всіх небайдужих киян та гостей міста вшанувати українських героїв та висловити протест проти сучасної владної політики, репресій патріотів, обмеження прав громадян тощо.

Початок Маршу – о 16-00 біля пам'ятника Тарасові Шевченку, де відбудуться віче та збори депутатів місцевих рад від Всеукраїнського об'єднання "Свобода". По завершенні маршу – святковий концерт на Михайлівській площі. У ньому візьмуть участь провідні українські рок-гурти: "КОМУ ВНИЗ", "Плач Єремії", "От Vinta", "Тінь сонця", "Рутенія". Початок концерту – о 18-00.

Подія у ФБ: http://www.facebook.com/event.php?eid=227663453955094

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
ТЕГИ: УПА,ВО "Свобода"
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.