В партії Регіонів одні боксери та вбивці?

12 листопада 2011, 11:19
Власник сторінки
Волонтер, громадський діяч
0
645

Чому ЗМІ не цікавить інформація про побиття депутата від ВО "Свобода" за викриття земельних оборудків депутатом, членом партії Регіонів?

Є таке місто-сателіт Києва - Українка в Обухівському районі. Містечко розташоване на берегу Дніпра. До підпорядкування міста входить селище Плюти, де, як відомо, київські олігархи мають свої маєтки.
На минулих виборах "Свобода" здобула в місті підтримку в майже 10% голосів виборців та 2 з 30 депутатів міської ради.
7 листопада 2011 року в приміщенні міської ради м. Українка Обухівського району Київської области депутат міської ради, член Партії регіонів (обирався депутат від партії-сателіта партії Регіонів "Нової політики" Семиноженка, проте на сайті міської ради чітко пише, що Шутак член партії Регіонів ) Віктор Шутак здійснив жорстокий напад на депутата від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Михайла Перебийноса. В результаті нападу свободівця із травмами обличчя і голови було госпіталізовано до відділення нейрохірургії Обухівської районної лікарні, де він перебуває і зараз.
Причиною нападу стала активна діяльність депутата-свободівця проти незаконної забудови набережної Дніпра в м. Українка, яку здійснюють структури, пов'язані із Віктором Шутаком.
Незадовго до інциденту на запрошення громади міста Михайло Перебийніс взяв участь у громадських слуханнях з приводу побудови в межах природно-захисної смуги Дніпра "спа-салону", сауни й інших сумнівних закладів. Після того, як свободівець висловив свою позицію щодо незаконности такої забудови, "регіонал" Шутак, не соромлячись присутності людей, почав погрожувати Михайлові фізичною розправою.
Не зважаючи на те, що напад відбувався при свідках у приміщенні міської ради і подану Михайлом Перебийносом заяву про злочин, міліція й досі не порушила кримінальну справу за фактом нападу і завдання тяжких ушкоджень.
На сесії міської ради 10 листопада розглядалося це питання, зокрема про ситуацію звітував представник правоохоронних органів, який декілька раз наголошував що це інцидент між "двома чоловіками" і не міг пояснити, чому до цього часу ще не порушена кримінальна справа за фактом нанесення тілесних ушкоджень. Також депутата Шутака покривали депутати від партії Регіонів.
В мене питання як до правоохоронних органів так і до ЗМІ. Треба було щоб когось вбили в приміщенні міської ради, щоб одні порушили кримінальну справу, а інші написали про це на своїх шпальтах? Оскільки жодне електронне ЗМІ не написало про це, то на мою думку тільки вбивство може привернути увагу до кричущого випадку в м. Українці.
P.S. Запам'ятайте цього нелюда Шутака:
P.P.S.
Схожа ситуація днями відбулася в Рівному, де за викриття махінацій і оборудок з землею голови облдержадміністрації спалили автівку керівника рівненської "Свободи". Як я і казав, ЗМІ реагують тільки на якісь екстраординарні речі, бо ж про це написали практично всі.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
ТЕГИ: ВО Свобода,Партія регіонів
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.