Українським театрам потрібно ставити пам’ятники

17 листопада 2011, 20:21
Власник сторінки
Художній керівник Київського національного академічного театру оперети
0
659

Дивуюсь тому, як кардинально відрізняється ставлення європейців до культури на відміну від ставлення до культури в нашій країні.

Дивуюсь тому, як кардинально відрізняється ставлення європейців до культури на відміну від ставлення до культури в нашій країні. Судіть самі - сьогодні Національний театр оперети ім. І. Дачіа, який приймає IV- ий Міжнародний фестиваль музичних виконавчих мистецтв «Viata e frumoasa!», переїжджає у нове приміщення. Але не в якусь тривіальну споруду, чи новобудову - для театру звільнили будівлю Парламенту.

Як на мене, це ставлення яскраво відображає те, що Румунія взяла за основу європейський світогляд. Саме тому вона, а не Україна нині в Євросоюзі. Тут розуміють, що не вкладаючи в культуру, ти відстанеш від Європи.

Тому українським театрам потрібно пам’ятники ставити, бо ми не маючи достатньої кількості засобів створюємо достойні фестивалів вистави - 19 листопада Київська національна оперета представить на фестивалі виставу «Бал в Савої».


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.