Національний театр оперети ім. І. Дачіа переїжджає у колишню будівлю Парламенту

18 листопада 2011, 16:08
Власник сторінки
Художній керівник Київського національного академічного театру оперети
0
666

Мене запросили бути одним з режисерів головного дійства IV-ого Міжнародного фестивалю музичних виконавчих мистецтв «Viata e frumoasa!» («Життя прекрасне!»).

Мене запросили бути одним з режисерів головного дійства IV-ого Міжнародного фестивалю музичних виконавчих мистецтв «Viata e frumoasa!» («Життя прекрасне!»).

Ідея фестивалю полягає в тому, що життя прекрасне, музика вічна попри економічні кризи, а учасники фестивалю об’єднані великим цілим: диригентською паличкою і нотами. Нашим країнам в мистецтві нічого ділити, крім любові глядача та аплодисментів.

Зараз Національний театр оперети ім. І. Дачіа переїжджає у колишню будівлю Парламенту, передану йому в користування. Переїзд Бухарестської національної оперети вплинув також і на ідею головного концерту фестивалю - нею став рух, що символізує нові можливості, нові бачення та розвиток національної оперети. А через технічні засоби та оформлення ми намагались показати трансформацію старого театру в новий.

Разом із моїм колегою з Бухаресту, використовуючи прекрасне технічні можливості їхнього театру, ми зробили яскраву постановку, в якій задіяли велику кількість акробатів, жонглерів вогню, танцівників, оркестр і, звичайно, солістів національних оперет різних країн, що беруть участь у фестивалі. Це був симбіоз класики і сучасного мистецтва.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.