Вивів на сцену коней і склав іспит

09 грудня 2011, 09:52
Власник сторінки
Художній керівник Київського національного академічного театру оперети
0
691

Я не стримував себе у Бухаресті на IV- ому Міжнародному фестивалі музичних виконавчих мистецтв «Viata e frumoasa!» («Життя прекрасне!»).

Я не стримував себе у Бухаресті на IV- ому Міжнародному фестивалі музичних виконавчих мистецтв «Viata e frumoasa!» («Життя прекрасне!»). Як співрежисер головного дійства фестивалю - Гала-концерту – я  втілив на сцені Національного театру оперети ім. І. Дачіа найсміливіші ідеї, які поки не можливо втілити в Україні.

Цей концерт був для мене величезним іспитом, як для режисера. Концерт довів те, що за кордоном ти можеш себе не стримувати, бо маєш більше технічних можливостей для самореалізації. У мене на сцені, наприклад, були справжні живі коні для номеру з гусарами, а в інших номерах - акробати у повітряних кулях, жонглери з полум`ям та циркова трапеція для солістки, яку піднімали на місяці на 8 метрів над сценою.

Спеціальна конструкція  на 26-метровій сцені дозволила розмістити величезний оркестр, хор на двох ярусах: на сцені і на другому поверсі ніби у вікнах, що розкривались, балет і солістів.

Мені, як со-режисерові концерту було доручено всі номери за участю іноземних театральних колективів. До участі у фестивалі були запрошені театральні трупи восьми країн: Угорщина, Україна, Росія, Італія, Франція, Словаччина, Великобританія, США.

Нагадаємо, Київський національний академічний театр оперети представляв Україну на IV- ому Міжнародному фестивалі музичних виконавчих мистецтв «Viata e frumoasa!» («Життя прекрасне!»).

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.