Шлях на матчі Євро-2012 пролягатиме крізь будівельний майданчик театру оперети

05 січня 2012, 14:38
Власник сторінки
Художній керівник Київського національного академічного театру оперети
0
559

На реконструкцію Київської оперети в бюджеті Києва на 2012 р. замість обіцяних і необхідних для закінчення розпочатих робіт 15 млн. грн. передбачили всього 1 млн. грн

На реконструкцію Київського національного академічного театру оперети в бюджеті Києва на 2012 рік замість обіцяних і необхідних для закінчення розпочатих робіт 15 млн. грн. передбачили всього 1 млн. грн.

Я бачив бюджет Києва на 2012 рік за один день до голосування за нього у Київраді: всі необхідні кошти були передбачені. Те, що відповідної суми не виявилось в остаточному варіанті кошторису говорить про недбалість або чиновників, або депутатів, або технічних працівників, які не розуміють всієї катастрофічності ситуації зі зменшенням суми на реконструкцію театру у п`ятнадцять разів.

Реконструкція театру вже розпочалась, будівля стоїть в лісах. Якщо не виділити необхідні кошти  вчасно, це суттєво зупинить план ходу робіт. Це в свою чергу може призвести до того, що головна футбольна арена міста - Троїцька площа та НСК «Олімпійський» зустрічатиме вболівальників руїнами та будівельним парканом.

Я й досі не вірю в те що, це може бути реальністю. Ймовірно, що це якась фатальна помилка, яка має бути виправлена найближчим часом.

На жаль,  найближча сесія Київради, на якій можна було б виправити ситуацію відбудеться лише наприкінці січня 2012 року. 

На сьогодні у театрі здійснюються ремонтні роботи заплановані першою чергою реконструкції Київської оперети: ремонтується покрівля та виконуються фасадні роботи.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.