Обличчя і страх режиму

22 лютого 2012, 20:51
Власник сторінки
Громадський діяч, приватний підприємець, студент КНТЕУ.
0
1099

Напередодні Міжнародного Жіночого Дня влада показує свою сутністть у всій "красі"...

Тільки представники режиму януковича можуть дозволити собі принижувати Жінку,тим більше,напередодні Міжнародного Жіночого Свята. 

І тут навіть питання не в особі самої пані Олександри Кужель,яка є чи не єдиним представником опозиції у Кримському парламенті. І не в особі хама-могилева.  Питання у тому,що сьогодні влада,вчергове,показала своє справжнє обличчя.
Складається враження,що це у них в крові. 

Прикладом для таких покидьків та хамів є сам "папа",який ще у молодості відсидів,в тому числі і за спробу згвалтування жінки.
Тепер,до-речі,його портрет прикрашає українські школи та кабінети у будівлях державних органів влади. Чудовий приклад для наслідування,чи не так?

Сьогодні він президент,ну так вже склалося,-помилилася країна у своєму виборі,нажаль. Сподіваюся,що це все тимчасово...

Сьогодні він гвалтує цілу країну,знущається над кожним громадянином,відбираючи останні засоби для існування.
Він кинув до в"язниці Жінку,яка мала сміливість протистояти його планам,ім"я якої викликає у нього гострі приступи тваринного страху. 

Страх роз"їдає зсередини і призводить до помутніння розуму. 
Головний хам країни починає нервувати,посилювати власну охорону,розставляти на ключові посади тільки наближених до сім"ї,робити безглузді кадрові зміни в уряді та ін. 
Кульмінацією такого тваринного страху може стати куля у лобі. 
І неважливо,чиєю рукою вона буде випущена. 

Навіть зараз,сидячи на своєму золотому унітазі,за п"ятиметровим парканом "Межигір"я" і посиленою охороною,він відчуває неминучість відповідальності за насилля над країною,яка має таке чудове і ніжне жіноче ім"я....


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.