Захистимо Україну !

23 травня 2012, 17:12
Власник сторінки
Громадський діяч, приватний підприємець, студент КНТЕУ.
0
646

День настав.

Завтра купка зажирілих виродків, засівших на печерських пагорбах, планує знищити нашу рідну мову і саму Україну, як Державу.
Настав день. Настав час вийти і показати покидькам силу українського народу.

Завтра, о 13.00 біля Верховної Ради відбудеться акція протесту з вимогами не приймати розкольницький для України та нищівний для української мови закон. Місце збору – вул. Грушевського, 18/2 (біля комітетів Верховної Ради, через дорогу від будівлі з куполом).

Зранку,о 9.00 до 13.30  відбудеться ще одна протестна акція навпроти КМДА:
прийдуть підприємці з "Лук"янівки", де рейдери захопили сам ринок, а також прийдуть небайдужі кияни, у яких крадуть парки та сквери, прибудинкові тириторії віддають під забудову, кожного Божого дня поступово нищать мій любий та колись прекрасний Київ. 

Я закликаю громадських активістів, небайдужих киян, підприємців з Лук"янівського ринку, долучитися до акції під ВР, прийти і захисти свою мову, свою країну, своє майбутньє, майбутньє своїх нащадків в Україні!

Давайте пройдемося пішою ходою від КМДА до ВР, підтримаємо один одного, об"єднаємо зусилля для встановлення в країні справедливості. 
Закінчився час розподілу нас на різні соціальні групи, закінчився час розділення і розпорошення народу, закінчився час розчаруваннь, зневіри і недовіри.
Ми маємо вийти разом, взятися за руки, бо поодинці передушать усіх, знищать і ринок, зруйнують місто, розтопчуть мову, перепишуть історію, культуру та найголовніше - знищать і розтопчуть нашу любу Україну.

Я розумію, що це важко. Я розумію, що важко буде знаходитись під палючим сонцем стільки багато часу. Я знаю, що будуть заклики нікуди не йти і домагатися "свого" під будівлею КМДА. 
Але треба вже нарешті братися за розум і змінювати свідомість, змінюватися самим, ставти готовим жертвувати "своїм" заради "суспільного". 
Жертвувати своїми "шкурними" інтересами, вибачайте, заради країни, в якій живеш, і в якій жити твоїм дітям.

Це є та самопожертва, ціною якої ми,разом, зможемо змінити нашу країну, викинути смердючих політиків на смітник історії, змінити цю прогнившу "систему".

Люди, вільні люди вільної країни, сильні, мужні та сміливі !!!  
Найкращі представники великого українського народу, нескоренного та незламного.
Я чекаю вас о 9.00 під КМДА, а о 13.00 ми всі обов"язково маємо бути під будівлею комітетів ВРУ, де вирішиться доля країни та кожного з нас.

З вірою та надією, яка не вмирає ніколи! 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.