Прес-анонс «Останнє попередження владі від 120 000 сімей-інвесторів»

28 травня 2012, 12:25
Власник сторінки
ВГО "Громадянська мережа ОПОРА"
0
528

У середу, 30 травня, відбудеться прес-конференція на тему: «Останнє попередження владі від 120 000 сімей-інвесторів».

У середу, 30 травня, відбудеться прес-конференція на тему: «Останнє попередження владі від 120 000 сімей-інвесторів». Організатором заходу є Всеукраїнська громадська організація «Асоціація допомоги постраждалим інвесторам» за підтримки громадської організації «АктивІнвест», громадської організації «Асоціація приватних інвесторів та власників» та більше 70 ініціативних груп об’єктів незавершеного будівництва.

Учасники прес-конференції говоритимуть про створену за терміновим дорученням Прем’єр-міністра України Миколи Азарова Міжвідомчу комісію. Відповідальний за виконання доручення – Мінрегіон. Так влада відреагувала на Марш парасольок, під час якого наприкінці квітня більше ніж тисяча інвесторів проблемних забудов принесли під двері уряду вимоги вирішити проблему довгобудів у країні.

 У склад даної комісії увійшли чиновники невідповідного рівня вирішувати всеукраїнську проблему з довгобудами. Відтак, Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Анатолій Близнюк не зміг виконати доручення Азарова. 

 Персональний склад Міжвідомчої комісії яскраво підтверджує, що влада в черговий раз вирішила почати «імітувати активну діяльність» по вирішенню проблеми довгобудів! 

 «Безквартирні» добре усвідомлювали цей ризик і тому налаштовані «не злізти з шиї» влади доки не буде сформований нормальний робочий склад комісії.

 «Ми не можемо дозволити так до себе ставитись і маємо, нарешті, показати, що ми - єдина організована структура! Тож, ми оголошуємо мобілізацію інвесторів по всій Україні! О 9:30 5 червня 2012 року відбудеться повторна Всеукраїнська акція протесту «Марш парасольок». На цей раз очікуємо присутність на акції більш декількох тисяч інвесторів з більш ніж 70 об’єктів. Нас почують!» - коментує ситуацію президент ВГО «Асоціація допомоги постраждалим інвесторам» Олексій Гончарук.

 Учасники заходу:

·Олексій Гончарук, президент Всеукраїнської громадської організації «Асоціація допомоги постраждалим інвесторам»;

·Тетяна Шальман, президент громадської організації «Асоціація приватних інвесторів та власників»;

· Володимир Нікітін, президент громадської організації «АктивІнвест»;

·Ігор Бондар, лідер ініціативної групи інвесторів житлового будинку на вул. Сім`ї Сосніних, 4-А в м. Києві.

 

Дата проведення: 30 травня 2012 року.

Місце проведення: Інформаційне агентство Interfax, м. Київ, вул. Рейтарська 8/5-а.

Час початку: 10.30 год.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.