1 червня - День захисту дітей.

01 червня 2012, 09:21
Власник сторінки
Громадський діяч, приватний підприємець, студент КНТЕУ.
0
1077
1 червня - День захисту дітей.

На честь свята влада зробила подарунок дитячій лікарні "ОХМАТДИТ"...

Сьогодні Міжнародний День захисту дітей. В цей день кожен повинен задуматися і подивитися на дітей, які поруч. Кожен повинен зробити для своєї дитини свято. 

Українські чиновники це вже зробили....

 

Дитяча лікарня "ОХМАТДИТ" була відкрита ще 1894 року й вже понад століття надає допомогу маленьким пацієнтам з Києва, Полісся та всієї України. Це єдиний в країні медичний заклад 4 рівня.

Цього тижня Азаров передав 200 млн грн бюджетних коштів з будівництва лікувально-діагностичного комплексу "Охматдит" на проведення Євро 2012. Зі святом, дітлахи!

Теперза офіційним данимина Євро в цьому році витрачено 21 млрд. грн., а за неофіційними - більше 80 ярдів.

Але це ще не все….

 

Напередодні міжнародного захисту дітей, 31 травня, з самісінького ранку, в Україні померли дві новонароджені сестрички. Це сталося в місті Краматорську, Донецької області…

Мама маляток, після пологів залишилася в Краматорської лікарні. За життя новонароджених дівчаток лікарі боролися чотири доби, але цього разу смерть виявилася сильнішою за життя…

Але і це ще не все…..

 

Як стало відомо, в лікарню, перед пологами двійнят, жінка звернулася лише на 30-му тижні вагітності.

«Я відчувала себе добре. Важко було тільки останній місяць, а в селищі у нас просто НЕМАЄ лікарні, де я могла б обстежитися », - пояснила жінка.

 

«Немає лікарні»...Ну не встигли її там побудувати, або просто не захотіли.

Зате тепер у нас є найкращі у світі стадіони, новий термінал у аеропорту «Бориспіль», супершвидкісні «Хюндаї», та суцільне, щоденне «покращення життя» українців.

 

Держава витрачає шалені гроші на футбол, а в цей час помирають невинні діточки.

Чиновники більше переймаються долею своїх власних дітей та своїх власних гаманців.           Їм абсолютно начхати на те, що кожного дня, на всій території України, гинуть сотні меленьких Божих творінь. Помирають лише тому, що їм, або їх батькам не було вчасно надано невідкладну медичну допомогу…..

 

У цей день я хочу звернутися до голови уряду Миколи Азарова із вимогою негайно повернути вкрадені у дітей кошти. Повернути все до копійочки. А недостачу «футбольних грошей» компенсувати з власного гаманця. 

 Просити побудувати в кожному селищі лікарню я у вас не буду – все одно ви цього ніколи в житті не зробите…

Це зроблять вже інші люди, які будуть жити у «іншій» Україні.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.