Заблоковане суспільство.

01 червня 2012, 14:14
Власник сторінки
Громадський діяч, приватний підприємець, студент КНТЕУ.
0
720

В перший день літа, на кілька годин, соціальна мережа Facebook заблокувала акаунти відомих журналістів Вахтанга Кіпіані, Тетяни Даниленко, Романа Шрайка,та Сергія Лещенка.

Формулювпання просте: "ТАКИХ ЛЮДЕЙ НЕ ІСНУЄ!" !!!!!

Як блокується сторінка  у ФБ.
 В кожного з нас є кнопка "пожалітися". Якщо критична маса юзерів жаліється адміністрації на фейковість якогось акаунта, то адміністарація його автоматично блокує без розслідування причин. Так можна забанити будь-якого рядового юзера. Якщо на тебе пожалілося пару сотень людей, то тебе блокують і ти вже не доведеш що ти не верблюд. Для цього існують цілі мережі ботів (віртуальних акаунтів ФБ), які належать цілком конкретним людям і які за певну плату можуть організувати бан будь-якого користувача ФБ. Щось типу DDOS-атаки в соцмережах.

Тож ми можемо припустити, що Банкова сьогодні витратила кілька сот доларів щоб "пристрілятися" і бути готовою до післявиборчих подій в Україні, коли соціальні мережі можуть бути для цієї влади надзвичайно небезпечим майданчиком координації протестів громадян проти фальсифікацій голосування. А воно неодмінно буде....
Вже через кілька годин всі заблоковані аккаунти було відновлено. Громадськість відреагувала оперативно і адміністрація Фейсбуку втрутилась у ситуацію.


"ТАКИХ ЛЮДЕЙ НЕ ІСНУЄ!" !!!!!

Для виродків, яким ми "мешаем жить", взагалі не існує українців.

Вони вже давно звикли до революційних коментів у блогах, нечисельних протестів громадськості з того чи іншого приводу під вікнами їх кабінетів...
Вони вже звикли до наметового містечка опозиції під печерським судом,до наших партійних прапорів, плакатів, гасел та барабанів. 
ЇХ ЦЕ НЕ ЛЯКАЄ. 

Покидьки зрозуміли,що в цій країні їм тепер можна все: безкарно красти державні гроші, мажорам дозволено вбивати пішоходів на пішохідних переходах, можна саджати за "інакомисліє", можна гвалтувати та палити українських дівчат, можна гноїти у тюрмі лідера опозиції, а вибори все одно виграють регіонали. І тоді це вже буде "всерйоз і надовго", на довгі роки, а може і десятеліття......

Пора вже нас з вами змінювати тактику, настав час кардинально змінювати саму форму протесту. 
Хто знає, як це зробити? Як зробити так, щоб люди вийшли на вулицю не тому, що вони "повинні" захистити Україну, Юлю, чи мову? 
Люди мають вийти по власному бажанню,а не під примусом партійного керівника чи лідера громадської думки.
Наприклад,прогулятися містом,як це було придумано блогером Навальним у Росії,чи просто організувати масове приготування та споживання шашлику на території "Межигір"я".... 

П.С. Бажано,щоб шашлик був із самого Вікторра Хфедоровичча.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.