У Деснянському районі ВІДМІНЕНО громадське обговорення проекту Ген. плану

22 червня 2012, 15:17
Власник сторінки
Громадський діяч, приватний підприємець, студент КНТЕУ.
0
665
У Деснянському районі ВІДМІНЕНО громадське обговорення проекту Ген. плану

Генеральний план знищення Києва, авторства Олександра Попова та партії регіонів - ПРОВАЛИВСЯ !

У Деснянському районі ВІДМІНЕНО громадське обговорення проекту Генерального плану м.Києва!!!

Автори об"яви навіть елементарно не вибачилися перед мешканцями району, які відпрошувалися з роботи, щоб потрапити на це обговорення. 

Гадаю, що така поведінка місцевої влади зумовлена повною непідтримкою киянами Генерального плану на попередніх обговореннях, у інших районах міста.

Нагадаю про події останні двох днів у Подільському та Дніпровському районах міста:

"В робочий час, о 17.00 аби на захід не прийшли прості кияни, голова Подільської райдержадміністрації та директор щойно створеного Інституту генплану - Броневицький, помічниця Попова зібрали людей у невеликому залі схожому на комору. Зібрали переважно працівників київського комунального господарства. Таким чином «вожаки референдуму» намагалися використати адмінресурс, аби в чергове ввести людей в оману і вже за кілька місяців звітувати перед усією Україною про підтримку киянами ініціативи мера столиці.

Проте, розвиток подій був інакший: об’єднана громадськість перетягнула на свою сторону присутніх комунальників, примусила чиновників відмінити проведення громадських слухань у Подільському районі як таких, що було підготовлено з порушенням чинного законодавства (інформацію про їх проведення не було донесено до зацікавлених киян). Голова Подільської адміністрації був вимушений вибачитися перед присутніми киянами за фактично вкрадений час останніх. Присутні ж на зборах люди , в результаті, щиро обіймалися та вітали один одного з перемогою громадянського суспільства над місцевою владою: сформували з присутніх актив який продовжить боротися за права простих громадян, обіймалися, тиснули один одному руки. Перемога далася не легко. Громадські активісти були змушені захопити мікрофон та донести до присутніх суть цієї зухвалої оборудки Попова. Присутні кияни говорили, що, навіть, не уявляли масштабів загрозливих задумів градоначальника та його команди. Такі події воскресають інститут громадянського суспільства у столиці.

Вже наступного дня 21.06.2012 зірвано обговорення в Дніпровському районі. Цього разу мене та громадську активістку Олену Єскіну, інших членів нашої команди, не допускали до мікрофонів. Ми були вимушені використовувати гучномовці. Громада має і надалі об’єднуватися та продемонструвати владі, що рейдерського захоплення свідомості та громадської думки киян більше не буде... Попереду - інші райони. Долучайтеся: 067 599 1111, координатор - Олена Єскіна. ( взято з блогу Володимира Іванова)

Варто зазначити, що протягування Генерального плану відбувається влітку,коли переважна більшість громадян у відпустках та на дачному відпочинку.
А на додаток ще і у робочі дні, так, щоб менше працюючих людей могло потрапити на такі засідання.

Але не зважаючи на підступність дій  влади, свідомі кияни все ж змогли зупинити проштовхування генерального плану Попова і партії регіонів по знищенню мого рідного Києва.

Коли ми разом - банда відступає! Так тримати!

В кожному протоколі,в кожному районі маж бути зафіксувано відмову від ГенПлану! 

Графік
18.06.12 Оболонський 11:00 - Оболонської РДА (вул. О. Кошиця, 11)
18.06.12 Печерський 18:30 - школи No. 90 (вул. Лаврський, 2)
20.06.12 Подільський 17:00-Подільської РДА (Контрактова площа, 2)
21.06.12 Дніпровський 15-00 бульвар Праці, 1/1, Дніпровської РДА
22.06.12 Голосіївський 10:00 Приміщення Голосіївської РДА (пр. 40-річчя Жовтня, 42)
22.06.12 Деснянський 17:00 Комунальний вищий навчальний заклад - училище хореографічного мистецтва << Київська Муніципальна академія танцю ім. С.Лифаря >> (вул.Данькевича, 4-а)
23.06.12 Святошинський 15:00 Центр культури << Святошин >> по просп. Перемоги, 112
25.06.12 Солом'янський 11:00-Приміщення Солом'янської РДА пр. Повітрофлотський, 41, кімн. 427
26.06.12 Шевченківський 15:00 Зал Шевченків


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.