Чому в цій країні не платять податки?

25 червня 2012, 14:42
Власник сторінки
Громадський діяч, приватний підприємець, студент КНТЕУ.
0
950

Тому що жодної копійки люди не отримують назад у вигляді послуг від «держави». Жодної копійки не витрачається на розвиток країни.

Натомість, всі людські гроші йдуть на забаганки окремих чиновників, на малинку по 650 гривень за кілограм, на шикарні автівки міністрів та депутатів, на золоті унітази, гелікоптери, вертолітні майданчики та «Межигір’я», великі і маленькі....

Живу окремо від батьків, але частенько буваю у них в гостях.

Так от, щойно дізнався, що у батька борг за квартиру становить більше 10000 тисяч гривень. Спочатку був здивований.  Але після короткої бесіди все зрозумів.

Він перестав платити за комуналку одразу з приходом влади януковича. Не тому, що особисто не любить гаранта, ні. Просто дістало вже, накипіло. 

Дістали невиконані обіцянки провести ремонт у під"їзді, вічно протікаючий дах у будинку, дістали незаасфальтовані доріжки у дворі, брудний пісочок на дитячому майданчику, неадекватна поведінка та грубість співробітників ЖЕКу та районної адміністрації, вічно переповнений та душний громадський транспорт по дорозі на роботу, новозбудоване метро на Троєщину, та ін. Цей список можна продовжувати до нескінчсенності. Але навіщо? Навіщо щось говорити, коли можна просто діяти.... 

От він і карає цю "систему", карає гривнею. І не він один.....

На дверях вже мого під"їзду співробітники ЖЕКу повісили оголошення, де фігурує більше десяти прізвищ "злісних неплатників". Загальна сума боргу - 67 тисяч 560 гривень.  Такі оголошення з"являються кожного наступного місяця, а сума боргу, зазначена в них, постійно зростає. Не платять люди. Частина - тому що просто не має чим платити, а частина - принципово.

Не платять наші співгромадяни і штрафи за порушення правил дорожнього руху. Особисто я винен більше 1000 гривень. А чому, власне, я повинен їх сплачувати?  Удвічі зменшились надходження до пенсійного фонду, на 30 % знизилися показники податкової. І це лише початок. 

З кожним днем все більше людей усвідомлює одну просту істину: - "а якого дідька я маю давати гроші на життя цієї прогнившої "системи", якого я маю спонсорувати купівлю чиновниками дорогих тачок, чого за мої гроші президенту будуть купувати нові золоті унітази?"  І це саме вірне рішення людей, в головах яких вже звершилась "Революція Свідомості".

А ще було б непогано організувати загальнонаціональну акцію громадянської непокори, це може виявитись дійовою зброєю. Криза неплатежів для порожнього бюджету буде згубною для цього режиму особисто і для всієї "системи" в цілому.

А коли прийде нова, чесна влада, і тільки коли ми побачимо реальні дії цієї влади по відродженню України,- ось тільки тоді можна буде віддати наші борги до бюджету. І на ці гроші провести справжні реформи української економіки, починаючи з завезення чистого пісочку на дитячий майданчик.

Власне, я не закликаю всіх поголовно так вчинити. Я буду робити це сам. 

 З цього місяця просто не платитиму за комуналку. Та і закони у нас такі, що мені за це абсолютно нічого не буде. Закони в цій країні не діють, президент - зек, міністри-уроди, у парламенті силдять покидьки. То чому ж ми маємо їх всіх фінансувати?


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
ТЕГИ: податки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.