Акція під українським домом продовжується.

07 липня 2012, 11:29
Власник сторінки
Громадський діяч, приватний підприємець, студент КНТЕУ.
0
789

Політики оголосили про "перемогу" і поїхали на свій заслужений відпочинок. Хто на Канари, хто у своє "маленьке Межигір"я", а хтось і на округ, готуватися до своєї власної, особистої битви за владу..


А люди залишилися. 
Залишилися під українським домом захищати своє майбутнє, майбутнє всієї нації, всього українського народу.... Без води, без їжі, без захисту від палючого сонця та озброєних загонів "беркуту". 
Залишалися справжні патріоти, люди ідейні, а не проплачена масовка партійних "прапороносців". Їх мало, сотня протестувальників на увесь багатомільйонний Київ, - всі інші вже зайняті своїми особистими справами... 
"Золота сотня", яка варта тих кількох тисяч депутатів місцевих рад від опозиції, і десяти тисяч "вудочок для прапорів".

Люди, вільні Люди, які всім серцем і всією душею бажають жити у вільній та щасливій країні. Жити в Державі, де виконуються закони і торжуствує справедливість, жити в країні, де у кожного її громадянина є перспектива та впевненість у завтрашньому дні, щасливо жити, а не жалюгідно існувати.

"Люди", з великої літери, стомлені та виснажені, в черговий раз кинуті політиками, але сміливі та нескорені, з вірою в очах та нестримний українським духом. Герої нашого часу, які просто зараз стоять на "острівці свободи", посеред Києва; воїни світла, про яких не напишуть в газетах та не покажуть по телебаченню. Адже всі шпальти газет та ефіри на ТБ вже давно розкуплені провладними та опозиційними політиками напередодні чергових виборів. Виборів, які, власне, можуть нічого і не змінити в цій країні...

Але якщо станеться чудо, в яке особисто я щиро вірю, і об"єднана опозиція виграє цієї осені? Яких тоді змін нам чекати, як зміниться країна і чи зміниться взагалі? 
Поміняються лише прізвища людей у владі, чи все ж є шанс змінити саму "систему", провести глобальні перетворення, перебудувати такий складний та заплутаний механізм, як "Держава- Україна" ?

Або знову вийде "лідер" на площу і привітає націю з великою перемогою, після чого, відстрілявши грандіозний феерверк, обійнявшись та взявшись за руки, "лідери- переможці" підуть брати своє, заслужене та вистраждане під час таких от протистояннь з "беркутом" та отруєннь сльозогінним газом... Це ж вони перемогли, а не народ...
А люди знову зостануться. Розчаровані, зневірені та скривджені своїми "лідерами". 
Чи буде інший фінал?

Занадто багато запитаннь для такого жаркого літнього дня, занадто багато букв українського алфавіту було вже набрано на "всесильній клавіатурі". Досить.
Краще поїду, куплю кілька пачок півторалітрової "Моршинської" та відвезу Людям, яким належить змінити цю країну. Саме їм, а не "великим лідерам".
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.