Київ повернувся у 90-ті роки.

24 липня 2012, 08:36
Власник сторінки
Громадський діяч, приватний підприємець, студент КНТЕУ.
0
733

Або, як у столиці процвітають бандитські угруповання.

Буквально на минулому  тижні у телепрограмі "Київський Форум"  обговорювали тему : 
"Хто реально керує Києвом?" 
http://kiev-forum.org/2012-07-17-virtualnyi-mer/

Сьогодні одні думають, що влада в Києві належить партії регіонів та особисто януковичу, більш наївні гадають, що містом керує "добрий дядя" Олександр Попов.
А кому ж насправді належить Києв?  Хто вважає себе головним у столиці? 


На сьогоднішній день можу із впевненістю сказати : 
- Києвом керує зграє бандитів. Вони контролюють все: - починаючи тисячячами столичних НЕЛЕГАЛЬНИХ кіосків і закінчуючи величезними київськими ринками та тогровими центрами. Частину зі своїх "прибутків" вони передають вищому керівництву столичної міліції, ще частиною діляться із представниками міської державної адміністрації.

В Київ повернулися реальні 90-ті.

З сьогоднішнього дня, на Троєщинському овочевому оптовому ринку (той, що "стихійний" і не має жодних дозвільних документів, розташований прямо навпроти офіційного та займає частину вулиці Електротехнічної, спокійно собі працює більше десяти років без жодного дозвільного папірця, раніше контролювався місцевим дільничим інспектором та керівництвом районного відділку міліції) з"явилися особи підозрілої зовнішності,- насправді відверті бандити, що відсиділи не один термін, які вимагають у відвідувачів ринку сплатити за проїзд автівок територією. Жодних документів не пред"являють, тільки кажуть, що від тепер на ринку нові правила торгівлі і проїзду транспорту, бо змінилось "керівництво". 
З підприємців та фермерів, що власне і торгують на тому місці, здирається подвійний тарирф, більше 300 гривень в день за місце. Торгуючих близько 200-250 машин та лотків. Раніше підприємці сплачували дільничому трохи більше 150 гривень за добу.  Але "покращення" настало, - тепер доводиться платити більше...
От і порахуйте прибутки цих бандитів , прибутки, як то кажуть - "з повітря". Більше 60 тисяч гривень в день + плата за проїзд автівок. За місяць маємо більше 1,8 млн. гривень чистого заробітку - непогані гроші на виборчу кампанію... І це тільки з одного такого об"єкту.
Чорні гроші, з яких жодної копійки ніколи не буде сплачено до бюджету міста. Зате буде збудоване не одне маленьке "Межигір"я" місцевого чиновника, начальника районного відділку міліції чи просто лідера місцевої братви, що всього лиш інтенсивно бере приклад із президентацієї цієї країни.

Ось вам реальне "покращення" для кожного. Ось обличчя цієї влади, що здійснила диво і винайшла машину часу,- повернула нас у далекі 90-ті роки. \
Кому цікаво, можете приїхати на своєму автотранспорті та заглянути в очі місцевим "воротилам".

Я не кажу, що цього не було раніше. Навпаки. Ми навіть знаємо кількох депутатів Київради, що так починали свій трудовий шлях. Сьогодні самі вони вже такими "дрібницями" не займаються. Хоча, хто його зна......

Але останні десять- дванадцять років все це було трохи завуальовано, робилося якось із страхом відповідальності за неправильно оформлені документи на той же ринок, наприклад - "Троєщинський речовий". 
Кому цікаво, можете звернутися до "Гугла" - він розкаже більш детальніше про його колишніх і про теперішніх власників... 
А сьогодні все це стало відкритим проявом бандитизму. Візьмемо надевнє рейдерське захоплення того ж Лук"янівського ринку, чи свіжий вищенаведений приклад розгулу бандитів столицею.
Сьогодні вони, люди кримінальної зовнішності та кримінального характеру перестали боятися будь-якого покарання за свої дії. Будь-якого!

А хто їх покарає, якщо всі силові органи країни задіяні лише у придушенні опозиції, служба безпеки встановлює "наружку" за місцевими керівниками опозиційних партій, міліція до смерті забиває кийками студентів , "беркут" розганяє антипрезиденські демонстрації та демонтує агітаційні намети, в той час, як їх керівництво отримує відкати за діяльність от таких бандитських угрупованнь.

 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.