Думки лідера.

30 липня 2012, 19:49
Власник сторінки
Громадський діяч, приватний підприємець, студент КНТЕУ.
0
2607
Думки лідера.

Навіяно з"їздом партії регіонів.

Не часто доводиться бувати лідеру на Лівому березі Києва.

Він вийшов зі свого розкішного мерса, оточений охоронцями, чи то конвоїрами, впевненим кроком попрямував до входу у Міжнародний Виставковий Центр. "А я вже колись тут був" - майнула думка в голові, - "гарне місце для з"їзду рідної партії"... 

Раптом, на якийсь короткий час, увагу привернув дивний напис. Але мозок вчасно спрацював і дав команду "відбій" - слова були написані мовою, якої лідер, нажаль, не знав.  А спитати не було в кого: у охоронців не наважився, бо вважав їх набагато тупішими за себе, а людей з більш розвиненим інтелектом поруч просто не було. Власне, їх ніколи не було поруч.

Двері відчинилися, не дочекавшись дотику до них руки самого лідера. 
"Добре, коли перед тобою відчиняються всі двері" - ще одна слушна думка промайнула в голові і тут же згадався неприємний епізод з неслухняними дверима на власній інавгурації. "Ну і таке буває" - заспокоїв він сам себе.
На вході вже чекали вірні соратники, партійці, однодумці.  А далі, - все по сценарію: оплески, урочиста промова, оголошення кандидатів, що поведуть рідну партію до цілковитої перемоги. А у ній, у перемозі, можна бути впевненим на всі 100%. Ще на минулому тижні спеціалістами були розроблені та поступово впроваджуються в життя нові, досі невідомі схеми. Та і з такою кволою опозицією про власну поразку не може бути і мови. Тож, - перемога в кишені і вже можна думати про переобрання на свій другий термін у стінах підконтрольного парламенту.
Все пройшло просто ідеально. 
Тільки от прийшлося зачитувати кілька сторінок незрозумілого ,  дійсно "по-дебільному" написаного тексту, а це було надзвичайно важко робити після гарного відпочинку. 
"Але нічого, справився, молодець, навіть жодного "ляпу"  не було сьогодні" - хвалив сам себе лідер.

Навколо майоріли прапори рідної партії, вірні партійці поглядом проводжали свого лідера. І на мить здалося, що той погляд навіював якусь страшну, неминучу загрозу, - та добре, що поруч півтора десятка вірних до смерті людей - особистих тілоохоронців. Принаймні, у це так хотілося вірити...

На вулиці стало вже не так жарко, пекуче сонце повільно сунулося до заходу. На виході, в очі знову кинувся цей незрозумілий напис на незнайомій мові. 
"Бля, знову немає в кого запитати, що б то все значило. 
Але, якщо висить тут, - значить це не витівки опозиції, - мабуть, написане щось хороше..." - раціональне мислення ніколи не підводило лідера. 
На іншому кінці подвір"я МВЦ охоронці ногами добивали Мустафу Найєма.
Ще більш впевненою ходою він попрямував до броньованої, найкрутішої та найбезпечнішої в країні тачки. 
 
Ми з вами вже знаємо, що саме було там написано, як побажання лідеру та його рідній партії. 
Молодь з  "Демократичного Альянсу"  вирішила познущатися  з його служб безпеки, які, за логікою, мали б моментально зняти такий банер, щоб не засмучувати лідера і не засмітчувати його мозок непотрібною інформацією. 
Виявляється, якщо перемкнутися з латинки на кирилицю і написати цю фразу, вийде "Власть – гавно!"  
Але лідер цього не знав і вже, мабуть, ніколи не дізнається....
Не знає він і того, що бути президентом цієї країни йому залишилось всього лише три короткі місяці.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.