Театральна тумба замість новобудови на Театральній

15 серпня 2012, 08:11
Власник сторінки
Художній керівник Київського національного академічного театру оперети
0
507
Театральна тумба замість новобудови на Театральній

як могло би бути

Прочитав у ЗМІ, що Євгеній Паперний колись мав бажання на галявині біля станції метро «Театральна», де зараз звели скандальну новобудову, встановити афішну тумбу. Тоді він не домігся на це дозволу: йому відмовили, аргументуючи це тим, що «там внизу станція метро «Театральна». Це була всього лише бетонна плита з годинником нагорі. Зараз там побудували будинок. 

На території мого театру – Київського театру оперети  - був розміщений рекламний щит, який нам дозволили прибрати заради встановлення на цьому місці театральної тумби.

Оце сиджу і думаю: чи це Опереті пощастило через те, що вона отримала дозвіл встановити театральну тумбу, чи що замість реклами там не побудувати черговий ТРЦ?!

В «дивовижному» місті ми живемо! В Європі на кожному вільному місці встановлюють театральні тумби, а у нас, наприклад, кіоски з пивом та цигарками. Невже можливість мати легкий доступ до цигарок і пива важливіший для громадськості, ніж мати інформацію про культурне життя?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.