І знову Галина Герега.

30 серпня 2012, 19:22
Власник сторінки
Громадський діяч, приватний підприємець, студент КНТЕУ.
0
853
І знову Галина Герега.

Представник влади та кандидат в депутати по одномандатному виборчому округу №215 Галина Герега знову намагається задобрити своїх виборців.


Сьогодні став свідком чергового прихованого підкупу виборців та грубої маніпуляції свідомісттю громадян з боку представників діючої влади. 
На столичному Лісовому масиві подовжили лінію автобусного маршруту №63. Нарешті!!!
Звісно, на численні та багатомісячні прохання місцевих жителів.
Безумовно, - це надзвичайно радісна подія!!!
 Але вся "фішка" в тому, що зробили це саме за два місяці до виборів, і саме за підтримки провладного кандидата в народні депутати по цьому округу. 
Люди місяцями просили, благали, вимагали запровадження вищезгаданого маршруту, але постійно отримували відписки та пусті обіцянки. 
І все це робилося лише для того, щоб напередодні виборів влада могла безкоштовно пропіарити свого кандидата. Зробити пані Герегу спонсором та головним "покращувачем" життя мешканців району.

Складається враження, що у представників цієї влади немає інших аргументів у своєму спілкуванні з виборцями, окрім  брутального використання адміністративного ресурсу, маніпуляцій свідомісттю громадян, банальної роздачі продовольчих пайків та встановлення дитячих майданчиків, інколи небезпечних для здоров"я дітей, що там граються.

Виникає купа питаннь, здебільшого - риторичних : 
 - Чому всього цього "покращення нашого життя" не було раніше?
 - Чому до цього часу ніхто не звертав увиги на проблеми мешканців району?
 - Де була депутат Київради Галина Герега рік чи два роки тому? 
 - Чому людей в цій країні вважають бидлом і згадують про них лише напередодні чергових виборів, а одразу після їх завершення - забувають на довгі-довгі роки?

Ці питання, на які кожен з нас має знайти відповідь.
Питання, відповідь на які ми з вами зобов"язані дати 28 жовтня на виборчих дільницях.





P.S. нотатка від журналіста Сергія Лещенка...

"Ты – быдло. Тупое и безмолвное. Да, именно так я считаю. Я тебя оцениваю в кулек гречки, пачку чая, банку сгущенки и кулёк конфет. Даже не шоколадных.

За эту подачку ты должен отдать за меня свой голос, благодаря чему я на пять лет буду народным депутатом.

Я буду получать социальный пакет: зарплата плюс депутатские более 30 тысяч в месяц. Бесплатные перелеты по стране. Бесплатное пользование залом официальных делегаций – чтобы случайно не столкнуться с таким быдлом, как ты, в аэропорту. Бесплатное проживание в Киеве. Лечение в "Феофании" – тоже подальше от быдла.

Я буду неприкосновенным лицом, и даже если я собью на дороге быдло, подобное тебе, мне ничего не будет, пока мои коллеги не лишат меня иммунитета.

О таком приятном завершении жизни, как быть похороненным на Байковом кладбище, я даже не буду вспоминать.

Но эти льготы – ерудна. Благодаря голосам быдла я в течение пяти лет буду причастен к распределению бюджета самой большой страны в Европе.

Я смогу получить государственную дотацию для своего предприятия. Я смогу пропихнуть свою фирму на тендер. Я смогу получить пару миллионов за принятие лоббисткого закона. Я смогу оформить льготный кредит в государственном банке. Я смогу ходить к премьеру и президенту, решая вопросы своего бизнеса. Я смогу прийти к генпрокурору и руководителю Печерского суда, отмазывая друзей. Я смогу войти в список миллионеров "Форбс", обзавестись частным самолетом и недвижимостью в Австрии или на Лазурном берегу, а детей отправлю учиться в Лондон...

А про тебя, быдло, я вспомню через пять лет, когда придет время опять раздавать тебе гречку."

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.